Thursday, May 5, 2011

Tuh Dia 24:7 Dah Buat Show


Aku rasa macam mimpi ngeri je lah bila tengok video dekat atas ni..bukan tak sokong apa yang mereka buat..tapi entah lah..tak perlu kot nak tiru gaya Korea ni..biarlah kita kekal dengan imej kita..aku dapat tahu pun dari member aku dekat facebook..member aku tuh dah lah offical fans 2pm..konfirm dia anti gila2 punya lah..


Aku yang tak berapa minat tengok Korea ni..tiba muncul pulak dekat Malaysia..lagi lah down aku..silap2 aku tak tengok Korea dah..aku rasa korang pun boleh menilaikan lepas tengok video di atas..aku tak cakap lah aku pandai menari..tapi tengok je lah sendiri..nanti ada pulak yang bangkang..aku ni tahu kutuk je..sekurang2 nya aku sedar..takde lah aku tubuhkan group macam di atas ni..


Aku pelik sebenarnya..macam mana lah mereka ni boleh terlintas nak buat group ala2 Korea ni..nama dah lah ciplak..aduh..apa nak jadi ni..dah tak modal lagi ke agaknya..rasa aku..boleh je buat group lain..guna kan imej kita sendiri..ni buat pergi membanggakan adat dan budaya negara lain..uish terlebih cakap dah ni..ok aku stop dah..pengajaran daripada yang aku dapat..jadi lah diri sendiri..


mood: tak boleh tidur..

16 comments:

fifymeow said...

haha. mrka wat show kt youth tourism fair.. p wat lak style korea.. cmne nk promote tourism ngra sndiri?? hancur2..

misSbLurRy said...

ade identiti sendiri lg dihargai...
plz la

adwafarahin said...

aishhh aku yg segan LOL!

ueya megami said...

auwwwww 'hensem2nye semua'.kejap nak muntah baca ayat sendiri heeeee.=D kalau nak buat show nak promote tourism negara,buat lah dikir barat ke mak yong ke kuda kepang ke.ni p nari ala2 korea ape kes?dah la OMG nari lagu SUJU.saman kang!dah lah menari terabur.pening tengok.baik ngadap buku dr tengok dorg lalalalalalala =p

teeha said...

mcm haremmmmmmmmmmmmmmm

nurkaloi said...

better wat tarian zapin ke ape
hihihihih

jauh laa perbezaannyer
tak yah laa nk tiru an an

CahayaCintaIlahi said...

yep btul btul btul
sy stuju apa yg SR
ckp.. tp sy mnt korea
janganlah sbb nila
setitik rosak susu
sebelanga heheheh :))

nazirulhazwan~ said...

vavi la mereka ni

ieckazul said...

ala benda ni bermusim jer...tgkla sampai bila boleh bertahan..tp minat jugak mlayan korean fever nii..hiiii...

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

nak tekan play pon malas..huhu

misz aisya said...

erkk seriously diorang menari tak smart pon!! better they find their own identity lah!

~SYAZ~ said...

pelik lah dorang ni..
tak payah la nak meniru sgt style korean2 ni..
ikut je gaya ketimuran kat Malaysia ni..senang nak diterima oleh rakyat Malaysia sendiri..kan3.. :D

yayang said...

sebab nye ialah....awek dy law dating asyik cakap2 ttg artis2 korea,,,mnela dak 24:7 nie xterbako...tuh tros wat group tu....

yayang said...

sebab nye ialah....awek dy law dating asyik cakap2 ttg artis2 korea,,,mnela dak 24:7 nie xterbako...tuh tros wat group tu....

nurul atika said...

kelakar kott dorg ny .aihhh .!

mushroom said...

alaaa.. x sempat nak tgk.. da removed :(