Sunday, May 1, 2011

Tergamak Mereka Lakukan Pada Aku..

Kepala pusing..hati mereng..mata poning..macam2 sedang berlaku dekat aku ni..letih pun ada..nak kata bekerja takde lah pulak..mungkin masa exam ni..macam2 dugaan yang datang kot..nak study pun macam berat je..dah lah lepas ni exam aku rapat2..mata panda je lah menunggu aku..huhu..dah tak hensem kan..tetiba..haha..

Apa ke peliknya aku taip entri pagi2 ni kan..tadi aku saja buka nuffnang..then aku buka lah referral kan..tengok2 ada satu blog awek tau..hehe..pangkat akak lah kot..huhu..rupa2 nya..dia tulis pasal aku dekat blog dia..hehe..dia terkejut aku komen entri dia..alahai akak..siapa je saya ni..hehe blog baru tau..tak hebat macam mereka2 yang lain..hehe..

Terharu jugak saya bila tengok akak selalu masuk blog saya..thank eh..sekarang ni tak berapa sempat nak update sangat..masa amat terhad..ni pun update..bila perkataan " malas " merasuk jiwa..adeh..jawapannya aku akan online ataupun blog..apa2 pun..thank eh SIS NANA..kerana sudi datang blog saya..jasa anda amat dihargai..semoga bertemu suatu hari nanti..opss lupa nak bagitau..tajuk entri je gempak semacam..hehe

mood: mata dah juling..

9 comments:

trigyy said...

pi terjun ats katil... hahha.. dah juling tu

Rockstar Chan said...

ok. jom sma2 juling.. hehehe

azlanmatt said...

juling2 ular...wow seksi weh

cikmima said...

bila dah ade follower sejati ni yg best :)

... said...

as salam..
pergh! suka tajuk ni!
ingtakan kena kondem tadi

XD

SIS NANA review eh? biasa la. orang memberi, kita merasa, orang berbudi, kita berbahasa

;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku kalau jadi akak tu pon bangga tau :)

Citarasa Rinduan said...

tahniah dik...

memang suka time blogger hebat rewwie blog kita..

KAMIHIDUP said...

KAMI kalau jadi akak tu pun bangga(tiru ayat top)

Fatimah Zahra' said...

bestnya ada orang review. promosi pulak tu.. wahhh. best best..