Saturday, May 7, 2011

Perkara-perkara Yang Harus Dilakukan Selepas Exam

Alhamdulillah..habis dah exam aku..lega2..so, tak payah pikir kertas dan pen..sekarang aku perlu rancang..apa aku nak buat cuti 4 bulan ni..lama tuh 4 bulan..kalau bela janggut..confirm2 jadi janggut kambing..hehe..Tengok tak sempat aku nak salin baju lagi..nafsu nak update ni membuak2 lah pulak..nak buat macam mana..aku layan kan..Ok aku dah fikir masak2 ni..perkara yang aku nak buat masa exam..antaranya:



  • Kerja..apa2 pun tak pe
  • Jogging untuk dapatkan 6 pack..kalaulah..hehe
  • Bela rambut..kasi pacak punya
  • Makan puas2..
  • Tolong ibu bapa..anak yang soleh katakan..hehe
Setakat ini je yang aku dah pikir buat masa ni..huhu..mata dah ngantuk..mahu tidur dulu..jumpa nanti ye..

mood: merdeka

12 comments:

GR said...

kerjalah der~ hehe

ayie said...

yeah merdeka..haha..hari ahad pergi le tengok cite terbaik..THOR.. eh cuti 4 bulan ni banyak movie best la..xde senaraikan ke..hehe

saNah said...

haaa pa list yg perfect uhh..

ain dzaya said...

apa da~~
kerja la broo..da dapat money..nak 6pax ke, 8 pax ker...belah rmbut ker..
bru ler ank soleh..tolong mak bapak..
hadoii!!

Azmira Yusoff said...

sebelum tuh rehatkan otak dulu :)

ferra said...

yg bela jnggut tuh mmg tak buleh blah ;p

KAMIHIDUP said...

nak kerja?

cik azeya said...

tak sabar nak abis exam. lagi satu paper. chaiyok2. huu

AzMa' Izatul said...

best la cuti 4bulan..kitaorg hujung bln ni nk kena hadap balik pen ng kertas.. :-)

Gayahspears said...

pergh cuti..jum jejln.. hahaha

CahayaCintaIlahi said...

hahaha tahniah ;)

efa said...

syoknya cuti sakan ekeke err bela rambut bg pacak ekeke :D