Sunday, May 8, 2011

Hitler Marah 247, Gula-Gula Dapat Nama


Lawak2..aku dengan member aku boleh terjumpa video hitler pulak pasal Malaysian K-pop..memang nice lah siapa yang buat ni..Aku tak nak tulis panjang2..korang tengok jelah..memang lawak habis..:)

mood: layan

14 comments:

hairiew said...

rasanya video ni dh dgunakn utk 1 cerita ape tah aku x ingt...ade kes negara die wt mcm ni jgk la..

ape pun, memg lucu beb!haha

eqhaZIN said...

Cant u understand?my eyes bleed just by watching them.
hahahhaa.

[k]o{q}i[n] said...

style sungguh..

Izamir Ridzwan said...

popular sungguh clip video ni.. ramai org edit guna yg ni jer.. kih3

SiS NaD said...

SaLaM SYaFiQ...

KLaKa2... HeHe!~ MaRaH SGGuH c FuHReR PaDa K-PoP MaLaYSia...

cikpia said...

dah banyak isu yang dikupas guna video nie... he he... cool!!

azureEn said...

what i want to hear is the report of that lesbian, Bieber. XD

what the fuck is Malaysian K-pop!! XD

but still those girls legs and drumsticks are as big as Stalin's! XD


adoiii memang gelak guling2 ah :DD

Ain Zulaikha said...

hahahahha lawak2x... macam2 lah diorang ni kan..

CahayaCintaIlahi said...

hehe mmg lwk tp video ni dulu pernah digunakan untuk dr rozmey juz tukar subtitle je huhu :)

r-5 said...

wakakaka bro memang lawak1! nak pecah perut aku tengok. hahaha

~uǝǝʇɐɟ said...

hai ! thanks singgah IRINBLOGSPOT tadi. u've cool blog yaah ~ exchange link :)

efa said...

tak dpt tgk adess haha kat opis ni kan mmg block plak nasib blog tak blok kalau tak haish amboi blog dya dah lain la ekeke :D black n white cantik hehe

Gee said...

hehe lawak la..

lady dayana. said...

hahhaha kelakarr gila. mmg marah betul fuhrer tuh. XD