Monday, May 23, 2011

Lelaki Berbadan Ketul2 Bukan Semua Idaman Wanita


Sumber: Google


Yeah..cuti semester yang selama 4 bulan ni..yang konon2 nya SUMMER sem..telah mendorong aku untuk update entri..hehe..jadi tegar dah orang kata..kali aku nak share sikit lah..aku pernah jugak survey dekat member2 perempuan aku..aku tanya dekat mereka.." eh, korang suka ke lelaki badan yang ketak2 ni..that's means badan berketul2..hehe..jadi feedback yang aku dapat..aku yang suka..ada jugak yang tak suka kan..macam2 lah lah demand perempuan ni..hoho

Sebab2 nya perempuan yang menyukai badan laki yang berketul
  • Mungkin bagi mereka lelaki yang badan berketul ni dapat protect mereka..
  • Kelihatan lebih macho..
  • Nampak lebih segak..
Sebab2 nya perempuan yang tidak menyukai badan laki yang berketul
  • Ada yang menyatakan..geli nak sentuh bahagian yang ketul2 tuh..
  • Susah nak pilih saiz baju
Itu antara jawapan2 yang aku dapatlah..hehe..nasib baik badan aku belum sampai tahap ketul2..buncit je ada..haha..so, masing2 ada hak untuk memilih kan..chow..credit to MISS GENIT..hehe

mood: ngantuk2 ayam

44 comments:

*cik syu* said...

hahahha ! klakar lh yg buncit tu ... hahah :)

Nay said...

SETUJU ! tak suka ketul2 .. cukuplah tough shj .. :)

Hishyamuddin said...

lau pompuan bdn ketul2?hehhe

nas said...

teringin gak nak ade.,.
tp xmau la cm sazali samad atau malek noor tu
hahhahaa...
baru ade 4 pack.. nak tambah lagi :P

*cimOt* said...

xsuke dan mmg xsuke..takut laaa..

Syazwan said...

so..nak ketol2 tak nie?

Incik Zoul Muhammad said...

aitcheh... aku baru jep nk start... ni kalo ada yg xske ni... adeii... hahahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..ikut citarasa masing2.ada yg minat ada yg tak.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

x pnah lar trpk nk tanye girl nie...nk try tanye kt gf aku ar same ade dia suke ke x boy bdn ketul2 nie...hehe

Faizal Fredley said...

baru nak main gym..hmm x jadi ar..

nur choki choki said...

geli nak pegang?? haha tengok pon geli dah,apatah nak pegang...

Black_roses92 said...

haha..nk yg sedang2 je.. xmau ketak2 sgt..xmau kurus sgt.. hehe

meaw said...

eden pon tak suko,sebab sasa sangat,nak kurus sama macam saya,HAHA....

Cik Yatt said...

ak tak suke kot ketul2..yg pnting tak gemuk..heee...

ad eh ngantok2 ayam?? ahaaa

nohfee said...

aduhaiii. nohfee SANGAAAT la tak suka laki yang badan ketul2 sgt macam yg pelakon tv3 pukol 7pm tu. ketol sgt. takot tengok~~

badan biase je lagi ok kot~~hehe

waN Mohd Salim said...

hahaa ni badan idaman aku la macam ni .. berketul macam ayam

Ainismaira said...

btol2.. xske.. geliiii... lg suke kurus kering sekering2nya.. haha

EZAN IDMA said...

suke laki badan toug. tp taknak smpai berketol2 cam malik nor tuh. geliy ooo ;p

nuruashia ♥ said...

berketul2 sikit2 tu okai laa..kalo dah byk sgt2 xske dah hahha..

KAMIHIDUP said...

boroilah smart. :)

nur asiyah said...

hahaha!entri amat menarik dan ape kate SS pulak try berbadan ketak2..

Azmira Yusoff said...

Oh tidak . GELI LAH weh

jeely jelly said...

nak yg ade 6pack je.. haha..

HonEyBuNNy said...

haha...

xsuka jugak lelaki badan berketul2....

menakottkan ada lah..huuh

schasya said...

setuju dngn jawapan yg tidak suka sbb saya pon tak suka. :)

GR said...

badan aku tak berketul-ketul, berpetak-petak je. hahaha

Ain Zulaikha said...

hahaha pada ain jangan lah ketul sangat pun tak macho... asalkan ada lah nampak sikit2 hahahahah
demand lebeyyyyyy

Ain Atika Zailani said...

HEHEHE kite tak suka badan ketul!! kahkah!! menakutkan je.huhu.

Hanim Mahali said...

badan berketul tu wokey je tapi biarlah yang sedang-sedang saja...yang sesedap rasa gitu... hehehe... berketul sangat pelik pulak nengok...

Almari Si Pari-Pari said...

ketul2 tu hot, tp tak nak lah ketul2 sangat :)

iKhRam said...

hai
ni kire entry penyedap hati saya la nie.. kalau tak membujang la sampai bila2.. hahaha

"Che Ain" said...

waahh xske mesti keras kan law sentuh..xleh jd bantl pluk arr..nt tepenyek lak..

Amy Syaquena said...

Betul amy adalah salah seorang perempuan yang x minat dnegan laki berbadan ketul2 nie , x tau la kenapa jangan kata ketul2 kalau ada bulu dada punx boleh tau..rasa nak muntah je huhuhu~


http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/sinar-raudah-akan-mengadakan-baby.html

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hahah nice entri..

ain dzaya said...

heh!...8pax...mestilah!dpt protect wanita..hehe..yg bez, soo sexxyy!!jelaz ketara nmpak di situ..apa lagi if pakai bju yg tight...hehe..
but, ta semua gurlz cm itu, simple2 suda! asal boleh jadi pelindung gurlz n tak hot pun buley..t terlalu hot,..melecur, mendidih2 susahkan...

Qaseh dalia adelia said...

syafiq boroi haha,,,
xmo lew ketul2 sgt nak yg sedang2 je .. mcm hencik kyle haha

Farahanis Waheda said...

err kalau badan tak ketol takde perempuan yang nak ke? hihihi :P

Myung Dae said...

Ayat ni lain macam je ( aku yang suka..ada jugak yang tak suka kan )

aslann said...

orang pompuan kata kalo badan ketul2 ni sedap. HAHAHA. tapi xdela over ketul cam ahli wrestler tu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tak minat taff sgtt. sedang2 aje bahh.

miss.Addin said...

hee frankly speaking, scary tengok org macam tu. ada lecturer ni ahli bina badan. bila dia msk kuliah, Addin la org yang x suka pndg depan :p

QeizZa Aqira said...

scary adela...

nurkaloi said...

uhhhh simpang....!! ketul2 sikit jerk daa laaa
tp lau dah berketul sane sini sane situ

eeiii hahah

aLieF si Muncung ManiS said...

ooo..baru aku taw ada pompuan tak suka badan ketul2 sbb geli nak sntuh..honestly speak,,saya ada badan ketul2 bcoz i'm an athlete..tapi tak la ketul sngt sampai tahap yg besar gedabak..yg sixpack tu ada la..