Tuesday, May 24, 2011

Aku Suka Perempuan Ada Gigi Rabbit

Kalau dibincangkan bab2 perempuan ni..aku memang tak tipu..aku akan jadi orang pertama nak dengar..biasalah kehidupan sebagai seorang lelaki kan..lelaki dan wanita memang tak dapat dipisahkan..kecuali yang MAHA Esa..kalau lelaki yang tiada reaksi tuh..korang paham2 je lah..hehe..malas nak sebut..sensitif..

Sekarang ni..seperti mana yang aku tahu..cerita CINTA MELODY sedang hangat di perkatakan..dekat rumah aku bila 6.30 petang je..semua dah ready nak tengok..dengan nenek aku pun tak nak miss..terkejut jugak aku..my nenek layan indon..hehe

Okeh aku bukan nak berbicara dengan cerita indon ni..tapi aku suka melihat heroin dia..kecomelannya terserlah apabila dua batang giginya seperti rabbit membuatkan aku terpaku seketika..tak tahu kenapa..bila melihat dia tersenyum..lirikan mata aku tidak berubah..tepat memandang ke arah wajahnya..haha..agak mengada ayat ni..nak tengok comel ke tak..jom layan gambar di bawah..



Sumber: Google

Oh my..inilah Chelsea Olivia..heroin Cinta Melody

Selain daripada pelakon Cinta Melody ni..jangan ingat blogger2 di Malaysia tidak mempunyai gigi rabbit..nak tahu siapa..hehe..jom kita terjah





Amacam..comel kan..hehe..sweet owh..cair je bila aku tengok..setiap lelaki mempunyai pandangan masing2 kan..so, hargai lah pasangan masing2..cewah jadi DR. love pulak aku ni..chow..

mood: on going to sleep

38 comments:

nuruashia ♥ said...

mel mmg comey <3

Amin Zaki said...

hehe.... tu la, lain orang lain taste, hehe...

waN Mohd Salim said...

jatuh hati nampak .. kawe suke julia ferez maaaaaaaa ahhaaaa

cikbintang said...

kali ni xde fatin liyana..=) hehhee tp ttp d haty kn kn??huhu

btw comel je gmba2 kt atas tu

iniialahaku said...

kristin kreuk tetap pojaan hatiku ini...haha...aku suka awek mata...hurm cmna ek aku nk cakap??ntahla...hehe

Rozuan Ismail said...

macam rabbit.ditambah pulak dengan comelnya.memang pakej.huhu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..meldoy lawa weh..jangan kacau..

blogger2 comel ... =P

iz said...

gigi gua rabbit jugak..tapi x brape rabbit sgt la..

enyheartsdiamond said...

hehe.. gigi saya pula gigi apa? :p

http://almarisiparipari.blogspot.com/2011/05/my-secret-wish-contest.html

KAMIHIDUP said...

kau suka yuyu eh? wahaa.

Cik Yatt said...

kalau aku suka laki bulu mate lentik..hehehehehe

cucu umie said...

sweet lh juga bro..hehe nampak comel gitu..huhu

miss.Addin said...

hehe semua orang ada pandangan sendiri kan :) & kamu berjaya meluahkan pandangan kamu tahniah !

PELAKON NORA ELENA tv3 pun ada gigi mcm tu kot. cantik :)

bantalbucuk said...

sweet je mereka2 ni.. ^_^

Bella Bell said...

betol tu! saya pon suka tengok girls gigi rabbit.. sangat2 comel! hehehe!!~

APi said...

sekali die ngap kau habis la..
keh keh keh..

kodokecik™ said...

yuyu zulaikha yg mahal..hahha

wannurfazrini said...

hahahah . saya dikategori ini, bangga siot, mekasihhhh :D

SyazwanSarawak said...

lepas ni semua yang gigi rabbit promote diri kat blog SR ni. maklum la ada harapan jadi calon.. XD

ain dzaya said...

hehehehe..
tetiba blogger yg nie plak terase..
mklumlah terpampang gigi rabbit di hadapan nie....

MiSz fiFiEyQa said...

Dorang nampak sweet especially bile senyum coz gigi rabbit tu akan menonjol.. :-)

::FAIZ FARISH:: said...

tapi aku nak komen bkn sbb gigi ye. cuma aku geram tgk cerita Sinetron tu... jalan crita sedikit sama mcm Kejora dan bintang. asyik yg jahat naye yg baik je... last2 hapy ending.. huhu

Edy Zaidi said...

xcomel la gigi rabbit..nnt kene gigit..huhu

Marya Hana . said...

halimah suke tak..? :D

yep, memang diorang semua nampak sweet.. setiap org ade kelebihan masing2..

HeziqaMushadadLee said...

fuyoo!suke gigi rabbit tuu..haha comey2

MyraAyreen ^^ said...

gg rebbit comey ,

habes yang xde gg camne lak ? :P

LALA shaheila said...

malangnya ku tiada gigi..ops! hehe

s.y.a.r.q said...

huhu.. mmg pelakon cinta melody tu comel bangat.

lepas ni, sape nak ngorat syafiq rosli kene buat gigi rabbit,hahaha :P

Hanim Mahali said...

patutlah Syafiq tak pandang akak... sebab gigi akak tak cukup rabbit... opssssss......

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe..gigi akak tak cantik..mujur ada suami yg suka.

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahahaha.. SR suka gigi rabbit ya?? yuyu siap nak buang lagi :'( orang suka pangggil renab :'(

Solihin Zubir said...

aku ada gigi rabbit jugak.. mesti comel kan aku? haha.. ngek..

HaNa Hani said...

haha...sekbek minat yg b'gigi kapak..
kalo yg jongang xtau laa..
^_^

Rtp Farra Arisha said...

gigi rabbit cute, apatah lagi org yg mempunyai gigi rabbit pun cute.. alaahh, makin cute laah kann..

NURUL NATASYA AMIR said...

Ermmm rabbit suka x?lg comel.Ngeh3

Amanina Sofea said...

mereka sngt comel bila snyum..

Ain Zulaikha said...

gigi taring suka? hehehe

Finaz Jaafar said...

comel dorang tu ! huhu..
jap nak cek ada tak gigi rabbit..hahahaha