Wednesday, May 25, 2011

Blogger Murtad!! Subhanallah

Hari ini Allah swt tengah murka pada seluruh kaum Adam terutamanya umat kesayangannya, yakni umat Islam yang telah jauh sesat. Maka, Allah swt menurunkan bala yang setimpal di Masjidil Haram di kota Mekah Al-Mukaramah, megeluarkan jerung raksasa yang lapar dari perut bumi. Kota Mekah dilanda banjir dan pengunjung-pengunjung beribadat sekeliling baitullah digigit dan dinyonyot sepuas-puasnya oleh binatang peliharaan Allah yang istimewa ini! Allahuakbar!! (entri asal)

Subhanallah..korang saksikan lah sendiri apa yang telah dibuat oleh seorang makcik dengan mengutuk NABI MUHAMMAD dan menghina ALLAH..

Boleh tengok dekat sini..

mood: geram sangat

50 comments:

KAMIHIDUP said...

balok, kau patutnya jangan tolong dia sebarkan benda ni, buat tak tahu je, lagi kau sebar, lagi jauh benda ni tersebar. macam kita pulak yang bantu sebarkan kejahilan dia.

Akeyla Frr . said...

ASTAGHFIRULLAHALAZIMMM T____________T

raje carl said...

hish ! terok benor perangai !

Almari Si Pari-Pari said...

huhuhuuu.. dulu dia buat facebook :|

HAJAR AZMAN :| said...

mmg tak lama makcik tu :(

cucu umie said...

mudah2an makcik tu sedar apa yg telah dia lakukan... dan kembali kepada jalan yg benar..amin44x

nuruashia ♥ said...

TQ for sharing SR.

A retarded kitty said...

dunia akhir zaman

Mariz said...

Bang Cara Edit Background blog itu gmana ???

ain dzaya said...

astaga~
betul ke nie?!!!

mOoN said...

Rasa cam nak menangis bila ada juga manusia yang menghina Pencipta nya sedemikian rupa...

adrinaqamarina said...

rasanya bukan subhanallah, masyaALLAH kan? subhanallah untuk memuji keindahan ciptaan ALLAH, kalau masyaALLAH, tu untuk benda yang kita tak suka.


bedebar baca entry kat blog tu. dup dap dup dap.

bantalbucuk said...

tak sanggup baca blog tu..sedih + marah sangat bila baca komen2 dia....huhu

Hanim Mahali said...

astaghfirullahalazim!
Semoga dia diberi hidayah dan petunjuk oleh Allah...

cikpia said...

astaghfirullah.... macam tadak keja lain nak permain agama camtu....

misz aisya said...

astagfirullah...

hmm kenapa lah jdi camni..

CIK CIRA said...

dah akhir zaman..biase la

ayuacik said...

geram gile bace blog si blogger tu!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia bangga mempersenda islam..biarkan saja syafiq.dia akan terima hukumannya

Fara Aisyah said...

astaghfirullah al azim..

Azmira Yusoff said...

Dah baca dah . Ya allah makcik tu sape ... mcm bukan pmpm jee

MiSz fiFiEyQa said...

Sy pun baru tau psl blog sesat tu hari ni dpd sorang blogger n trus pi tgok...memang makcik tu sengaje nak wat kite rase terbako kan...grrr...harap2 dia dpt hidayah...

anamizu said...

rasenye dah tutup dah blog tu..
sbb cik ana klik link tu dah xde..

cik.inda :) said...

saya pinjam entry ini. hikhik ツ

cik.inda :) said...

saya pinjam entry ini.

Rafidah Bakri said...

mak cik tu orang malaysia ke??

cik azeya said...

takotnye dengan die. :(

Ecah Shafiee said...

apa nak jadi la ni.?

Shamsuddin Amin said...

laknatullah...!!!

miss.Addin said...

semoga makcik tu diberi petunjuk. subhanallah .

iniialahaku said...

moga si dia diberi hidayah oleh Allah supaya kembali ke jalan yg benar...

Sjune Ismail said...

jahat gler makcik nie...mmg idup sia2 jerrr...

Edy Zaidi said...

mmg sengal...benci aku

nurkaloi said...

hurmm kaloi pun daa tengok page dye nie
memang cam haram
tak tawu laa pe nak jadi ngan dunia sekarang


blog ni ade masuk paper utusan semalam

Ummu Khaulah Hasan said...

eh, entry kite pun ade gak.
alamatnye, feymes leymes lak mak cik sitt al wuzara ni..
name nak kelas je kau, maria ;)

ok, singgah dan follow anda james bond ! haha.
sila kembang kuncupkan hidung anda bile digelar james bond seketika ;)

Cik NuRuN said...

derr , nk gati ayah pin kot ?
doa2kan lh dy moga dapat hidayah ,
haissh . dunia akhir zaman =_='

Nana Liyana said...

astaghfirullah al-azim ! =.=''

k e y r i said...

astagfirullahalazim.. ini lah dunia sekarang.. islam dipijak2 sewenang2 nya.

teha said...

okeng ! siyes mak cik nie dah gile.. ngek jee...

Anonymous said...

Salam
Ada terbaca kat twitter. Dia ni bukan makcik mahupun hajjah. Mana ada hajjah yg terror adobe photoshop. Dia ni mat lembut dgn muka mcm pan-asian gitu. Boleh jadi bukan melayu pun. Namanya Danny Danial kalau tak silap. Rasanya dia ni dah lama murtad tp masih mengaku Islam dengan niat utk memburuk-burukkan Islam. Munafik..mungkin sedang mengumpul pengikut. Mudah-mudahan tiada yg terpedaya.

Finaz Jaafar said...

bongok je blog tu ! sakit ati je baca..tapi sekarang da xda

dekchik said...

subhanallah..
rase terhina sebagai sbg seorg islam.

ADAMOYU said...

ni lah makcik yang nak crik gaduh tuh !

r-5 said...

peh kurang ajar betol! follow sini bro..

Ain Zulaikha said...

laknatullah.. ermm

tan said...

xblh tgk pon link tu

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

ermm...ade je isu camni jadi kan..haishh..

Bella Bell said...

kite bako je dia.. heheh!!~

~eZmALiZa~ said...

org mcm ni adalah isi neraka saje kalau tak reti nak bertaubat :(

Naddia said...

nie la namenye reverse psychology..die memg nk kite sebarkan. tak yah layan la mende2 camni. wat tak taw sudah. tak lame lagi die terime la balasannye