Friday, May 13, 2011

Blogger-Blogger Yang Sedang Meningkat Naik

Akhirnya hilanglah kemarau semua blogger apabila terpaksa direhatkan satu hari..bagi aku..kalau tak menaip untuk update entri memang rasa tak lengkap..seriusly aku cakap..mungkin aku dah terbiasa perkara rutin yang wajib aku lakukan setiap hari..tapi ingat solat tetap solat..jangan jadikan blog ini tempat melalaikan kita ok..

Kali aku cuma nak review blogger2 yang sedang meningkat naik di mata aku...antaranya:

Niq Afnan-www.darxniq.com

Kyerull Fresco-www.kayif.com



Kirin Selama Perak-www.kirinselamaperak.com


Ahmad hisyam-www.ahmadhisham.com

Agak2 siapa lagi ek aku terlepas pandang..kalau ada bagitau lah eh..ni blogger2 yang aku nampak di mata aku tau..mata korang aku tak tahu lah..hehe..masing2 ada pendapat masing2 kan..ok lah time out..

mood: tidur

23 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!tahniah kayif!memang patut kayif tuh.dia memang hebat!bagus entri dia!

akmalhilmi said...

aku xda pong
cis
hahaa :p

Admiral Hafiz said...

haha
thanks wei

wlupun aku rasa aku mmg xlayak
sbb lama giler x update blog
apa2pn thanks

ble nk lepak2 ni?
aku dh la cuti sminggu je ni

Anonymous said...

nasib baik si pulun xde kt sni

eddy said...

perh....
aku? hahaha...tq

darxniq said...

aku no 1..hahahhahahhahahah

ferra said...

mahu jugak masuk snarai wuuu

[k]o{q}i[n] said...

aku aku...!!!

the garang said...

hebatnya merekaa!!! hehehe

azalia hjsalleh said...

tq bg link mereka.
boleh la bce belog mereka kalau bosan nanti.

Harfiz@Bizstudent said...

semua yang [dot] com jer~ [dot] blogspot.com takder ke?

Judiene said...

Tak pernah dengar pulak blog-blog ni sume.
Hadoiii.
Am I outdated?
Huhuhu.
Will check out these blogs soon.

:)

athirah said...

aku blogger menjatuh.. bukan menaik.. HAHAHAH.. tp apsal sume DOT COM?? HAHAHHA

EmanTheHalia said...

hush tak sangke halia masuk list ko. thx weih! #tundukhormat

ain dzaya said...

woww!!boley bw nie!!!

latest entry:
http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/kisah-dulu-dulu-emi-bakal-isteri-sallih.html

nazirah said...

huhu saya setuju
saya setuju
fofuler kot mereka huhu :)

HeziqaMushadadLee said...

oke!mereka hebat ^^

Izamir Ridzwan said...

semua pemes2

SyedGraphiX said...

wahhh..tahniah buat mereka :)

Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

Miss Dolce and Gabbana said...

Wow ramai retis..haha..but seriously blog2 mereka yang dilist ni memang best.

darxniq said...

aku baru perasan..sume dot com!!..ahhahah

lost kitty said...

hang pun blog meningkat naik jugak

misz aisya said...

tenkiu sgt bg link diorang..sbb skunk ni mmg tgh ada masa nak blogwalking..support them!