Tuesday, May 10, 2011

Aku Dapat Invitation Buat Show


Selamat datang ke taman skodeng..oppss..silap pulak..sini takde tempat2 nak skodeng ni..hehe..abaikan ye tajuk tuh..takde kena mengena pun..aku bukan artis nak dapat invitation kan..hari tuh masa dinner..saja teringin nak menghiburkan orang..bila lagi kan..masa ni boleh dikatakan..aku first time buat show kot..huhu..meremang bulu roma orang cakap..dah lah takde talent ni..pakai sobat je..bak kata orang " test power "..

Mujurlah takde telur or kasut melayang dekat muka aku ni..maknanya orang boleh terimalah kan nyanyian aku ni..hehe..aku memang suka menyanyi..tapi aku tak pernah masuk audition ataupun pertandingan..kata orang biarlah aku nyanyi sekadar suka2 bukan untuk dikomersial kan..ayat bajet artis je kan..hehe

Aku tak letak pun video dalam ni..kalau nak dengar aku nyanyi..kena karok dengan aku dulu..hehe..tuh syarat utama..deal kan?? perasan je aku ni..entah siapa lah nak dengar aku nyanyi..gambar di atas sekadar hiasan je tuh..aku pakai spek mata sebab nak cover malu jugak lah..huhu..biasalah aku ni pemalu dan pendiam..korang dah jumpa aku nanti tahu lah..chow cin cau


Nak tengok artis sebenar..sila ke



mood: mahu tidur

23 comments:

zikeryhassan said...

perrrggghhh retis tu.

KAMIHIDUP said...

jom belanja KAMI karok nak?

mahirahnazlim said...

retis baru nih ahaha dgn mutu keunggulan menyanyi haha

man yusoef said...

perghh!!!! hebat la...suara sedap la ni, klu tak tak kan dpt buat show...ape lagi syafiq...release album la...pakej dah ada...HAHA

mOoN said...

uiyooo...mantap wooo...

CahayaCintaIlahi said...

hahaha pergghh SR..
karok jom!!! :))

nurkaloi said...

mesti rmai yg tgh ketap gigi tahan kasut melayang

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak signnnnnnn

::FAIZ FARISH:: said...

yeah... retis

cira nd said...

jom karok same2....

Pink Frogy said...

klu aku, ko bagi mic bercakap aku ok, tapi menyanyi aku leh melalak (menangis) dpn tue.. waaaaa.....

Ujang9897 said...

utknya kwn dgn artis ni..=)

Faten Rosli said...

ecececeh.. pemalu ye.. hoho.. ;p

diana amin said...

ok video pliz! hihi

Faten Rosli said...

ecececeh.. pemalu ke?..hoho.. ;p

alia zarfullah said...

dush! :)

Ain Zulaikha said...

hahaha letak lah satu vlog untuk nyanyian..

bayi beriman said...

suare dye sedapp

efa said...

waah artis pandai menyanyi ah ada bakat sb tu la leh test power hehe :)

GR said...

artis, jom karaoke sama-sama!!

Hanim Mahali said...

wah!!! artis rupanya SR ni.... nak sign kat batu bleh??? Hee

mamawana said...

Bagus pengalaman tu bleh elak stage fright... elak stammering on stage etc.

Anonymous said...

My first post! :)