Friday, April 1, 2011

UiTM Berada Di Tangga Ke 8 Di Antara Universiti-universiti Di Malaysia


Alhamdulillah..tak sangka UiTM tersenarai dalam ranking top 10..ayuh warga UiTM kita naik kan lagi ranking kita di antara universiti-universiti di Malaysia..kepada universiti-universiti lain..mari kita bersaing secara sihat..hehe


mood: pergi jumpa seseorang kejap lagi..:)


17 comments:

Hishyamuddin said...

bangge jadi student uitm..
uitm dihatiku..heh3

husniah zaimah said...

aku unimap..haha..bangge doh.. :D

Asha Shalina said...

wah..UPM no 4..bangga2! hakhak..

p/s : nape bile bukak blog awk nk komen entry ade tulis malware detect..takut pulak....

MR. SYAH said...

jom kita naikkan lagi ranking uitm..

kheeyu tohid said...

HAHA.no 23.aisyemennnnnn

Izamir Ridzwan said...

minda pelajar mesti seiring dgn kedudukan universiti.. kalau tak, akan jumpa lah yg GB.. gagal berhenti

Fantastic Ajane said...

wah tahniah juga..:)

zie~azharizalira'z said...

wah,,alhamdulillah,,UTM no 2!:D

Pjaz a.k.a kud0o said...

wahh!!bangganya USM rank 1
hidup Universiti Apex..heheh

tahniah jugak untuk universiti lain...

kaizen said...

yang ni ranking mengikut overall courses ye kawan2..kalo ikot 'main' courses aku yakin UTHM akn dok atas UiTM...

*jgn marah....huhuhu

aiman rashidd said...

best lah dah jadi student u.HUAA

SiS NaD said...

UUM No 11... HuKHuK!~

JoM BaCeR KiSaH GuRauaN YaNG MLaMPau!~

http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/04/oh-satu-pembohongan-gurauan-melampau.html

nazirulhazwan~ said...

toksah nak percaye sangat rank tu

Magrib said...

UTM... hehe

sebnrnya... data ini valid tak? sebab, aku dah buat research... bnyk website yang data dia tak valid.. ada yang tules UM still no1... pastu bila jumpa website yang official.. ranking terbahagi pada beberapa kategori pulak... anyway... mari lah join GA dari saya.. khas untuk anda yang cool... mengharap anda join.. sila la ke..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

FahmiE said...

2 sblum grad, uitm dah top 3..heheheh

wannurakmal said...

@kaizen setuju !! XD

kaizen said...

@wannurakmal

x bek gelak kn....