Friday, April 29, 2011

Top Refering URLs Selama Aku Berblog



Rindu..rindu serindunya..haha apa aku merepek jumaat2 ni..bukan apa..aku rindu dekat blog aku..lama dah aku tak update blog..adeh maklum lah busy mengalahkan PM kan..takde lah gurau saja..aku nak exam ni..tu sebab aku tak boleh nak fokus sangat dekat blog aku..tapi tuh lah..disebabkan aku ni gila berblogging..kalau tak update macam tak lengkap je hidup..tuh dia.." ayat cannot go "..haha..hari aku nak bagi tahu sikit..siapa yang menjadi TOP REFERING aku selama ni..calon2 nya, eh dah macam ABPH pulak..hehe..ok2 ni betul2..antara blogger2 tersebut:


NIK AFNAN-www.darxniq.com

Blogger ni telah menjadi top referal aku..tak sangka..ni semua entri pasal Fatin Liyana..hehe


Blogger yang ni sama jugak telah membuat entri pasal Fatin Liyana..mana taknya mereka berdua ni..berebutkan Fatin Liyana dari aku..haha


Blogger ni telah banyak berjasa pada aku..telah telah renovate blog aku serta header..aku banyak terhutang budi dengannya..thank nisa..

Ben Ashaari-www.benashaari.com

Siapa lah tak kenal blogger ni kan..dulu aku banyak join segmen dia..sebelum aku sampai ke tahap ini..thank bro..sekarang ni tak berkesempatan je nak join..:)


Yang ni pun aku rasa korang kenal..blogger ni sangat baik..aku rasa sesiapa nak cari tajuk FYP boleh rujuk dekat dia..:)

Selesai sudah..siapa sangka blogger2 yang hebat pun menjadi referal aku kan..thank kepada mereka semua..terharu pun ada..uhuk..:)..teruskan berblogging..majulah blog untuk negara..

mood:nak exam besok??tak caya je..

14 comments:

Admiral Hafiz said...

fuyooo
gempaknye blog ni..
bagus2


Entri Terkini: Blog Admiral Hafiz Kini Dikenali Sebagai ....Jeng Jeng Jeng!

y u y u Z u l a i k h a said...

asal tak de yuyu!??? :P

alyana hamdan said...

gud luck utk exam esok...
=)

aslann said...

Niq paling banyak wehhh! HAHAHAHA..wahh jadi no 2..xsangka..!

Mar said...

sesapa yang ada buat entri pasal fatin liyana mesti dpat top referer kan...

pernah buat jugak jadi kalau carian pasal fatin liyana ni mesti ada je masuk tiap2 hari.maklumlah blogger famous....

KAMIHIDUP said...

kau memang hebat. :)

mie said...

perrhhh..semua blog yg top2

Inche Vampire said...

aku punya mat gebu! haha..sebab ada kat bloglist dia; hee

Dim Benihana said...

dasat2...gud luck exam ye.

eqbalzack said...

hehe...abg eq selalu buka blog syafiq ek? tq syafiq...

darxniq said...

perghh..lu kan otai!!..ahhahahha.:P

Nisa Kay said...

heeee
segannyew kiteeee :D
hehehe thanks jugak SR...
:)
awk seorang rakan blogger yang baik!!

Qaseh dalia adelia said...

NAK G NGORAT DARKNIX NGAN BRO EQBAL LAH HAHA

darxniq said...

@Qaseh dalia adelia

pengsan qaseh kate cam tuh..hahahha