Monday, April 18, 2011

Jangan Kentut Ketika Akad Nikah


Hello2..penat rehearsal tak hilang lagi ni..hehe..yelah kena buat persembahan first time ni..cuak weh..tolong2..tuh lah..siapa suruh gatal2 nak nyanyi kan..dah2 aku bukan nak cerita pasal aku nyanyi ni..nak cerita sikit..

Bayangkan pasangan kita terkentut masa akad nikah..apa korang fikirkan?? kalau aku confirm2 aku gelak guling2 weh..bukan aku je kot..tok imam siap saksi2 sekali gelak agaknya..haha..jadi aku berpesan kepada kawan aku yang sorang yang selalu kentut di blog orang..harap2 tak terkentut masa akad nikah ye..siap sedia lah Ujang oi!!..haha

ok2 tip yang aku nak kongsi kan..

  1. Sebelum akad nikah jangan lah makan makanan yang menyumbang ke arah sakit perut..makan buah lagi bagus..alas perut
  2. Kalau agak2 ada terasa sakit perut..better pergi je tandas..jangan teragak2..
Itu je dari aku..moga buat yang terbaik..sekali lafaz je..:)

mood: Dinner





19 comments:

aliarosli said...

hhahahhahha,kentut batal ayer solat

kene amek balik pulak nanti



errrrrrrrrr, yeke kene amek air semayang? men bedal je

eyka yuca mika ツ said...

kalau TERkentut tu pulak camne ? haha

miSs Zie said...

tapi biasanye klu da gementar mmg mcm2 yg nak kuar...hahahaha

Izamir Ridzwan said...

ahahah cian ujang

Adamson said...

haha... kebabom la.. klu ad mic xke bergema seluruh alam.. :-)

best entry u, adam exchange banner!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..sama2 lah kita doakan ujang tak kentut...

meira said...

btol la tu...
kene amik ayer sembahyang balik

huhu...
:P

sonnet™ said...

ni persediaan untuk kaum adam.termasuk tuan empunya belog =P

::FAIZ FARISH:: said...

aku rasa tetibe aku risau akan hal ni....hahahaha

Alan Rizque said...

Kalau tak bunyi tapi berbau takpe..boleh cover line lagi..

cikpia said...

jap aku nak imagine caner rupa bf aku kalau dia terkentut depan tok kadi.... ha ha.....

NuReLLe said...

tgok tajuk pun dah agk psl sape..kentut dengan ujang sangat sinonim..hakhakhak..:D

Qaseh dalia adelia said...

macam dah penah akad nikah je neh haha ujang kalau kemtut tok kadi lari

Ujang9897 said...

hahahaa

tq bro...=)

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

haha..ringkas tapi padat,,kehkeh..

Miss Bluepinkiey said...

x pernah terfikir pun....kalau org terkentut mase nak kawen...hahahhaha...

safra said...

takut-takut pengantin perempuan yg kentut... tooottt.. naya..

alyana hamdan said...

haha..serabai seyh...
mahu ketawa guling2..
tak dpat nak bayangkan...
haha..
=)

Edy Fee said...

lucu lor gambaq..hehe
tak sabar nak nikah lak