Sunday, April 17, 2011

Fatin Liyana Selekeh??


Malam semua..adeh entri fasal Fatin Liyana lagi?? haa tak kiralah orang nak kata apa..yang penting aku suka.....tengok blog dia..jangan salah anggap eh..hehe..terharu tuh fatin panggil nama aku..pengsan jap..hehe..tajuk entri kasi panas sikit..hehe..confirm2 aku kena baling kasut weh..aku fans club dia baca ni..lari2..ala..gurau2 je ni fatin..jangan risau eh..wish me luck for exam..kalau fatin dah jadi doktor nanti..buka klinik dekat Melaka tau..hehe..gedik jap aku..lalala

Fatin tak selekeh pun..tapi dia komen dekat blog aku dia selekeh..hehe..fatin tak makeup pun dah nampak natural beauty..ok2..nanti ada orang jeles lak..kalau buat entri panjang2..hehe..

Ni haa..insan2 yang jeles..:)


mood:suka


27 comments:

Muhsin Aminudin said...

selekah macam fatin liyana? spe tak nak?

tulus sweet said...

haha! cayalah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku komen blog ko buat r jugak entri spesel..keh3..

*joke

FL lawa =D

emieysandra said...

like Fatin Liyana, xsombong dan merendah diri orgnyerr..padahal die mmg cantik walau pakai selekeh mana pun. ;)

HAJAR hasan said...

ceh! sukalah tu. teehee~

mari tolong doakan kesembuhan adik blogger ni. insyaALLAH.
doakan kesembuhan adik deno

syuwai said...

mesti hang tengah rindu2x ngan FL ni, tu la up entri ni..hehe

Miss Yaty said...

fuh..kalau fatin liyana ckp die yg cun abis tu selekeh, abis lah miss yaty sebab miss yaty lagi lah selekeh..huahuahua~

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

HonEyBuNNy said...

suka juga fatin ....hehe...blog dia mmg best..chantik..;-)

Datin Tuu said...

haha i will bring her to puncak alam one day :) ok! tkjut la tu :D

darxniq said...

siot jer..hahahhahhaha..

ADfeez said...

konpem 7 hari 7 malam x tdo... entri pasal FL je... hahahh :P

ADfeez said...

konpem 7 hari 7 malam x tdo... entri pasal FL je... hahahh :P

chenta nana said...

nice blog.... fatin memng icon remaja :)

Woofer Storm said...

oranng cnti,tak mekap pun still cntik..heheee
**jeles gak bro..hahaaa

Encik Suami said...

fatin merendah diri.begitulah sifat yg bagus.melambangkan gadis melayu.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Khas Utk My Levly Princess (>.<)

SyedGraphiX said...

hahahahahaa....asik FL jeee. cbe buat psal aku lak :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Fl mmg cantek sgtt :)

nadia natasya said...

fatin liyana sangt cantek dn pndai :DD
ouhhh SR jemput jenguk entry baru :D
usha lah blog kalau rajen (:
www.natasyaeve.blogspot.com

isaac ismael said...

wht the fudge???

craps!

wanie m.n said...

cehh!!

baru nak serang blog ni sbb memandai kata kakak FL ku selekeh. haha

wanie m.n said...

kalau la FL komen blog saya...

indahnya dunia...

alyana hamdan said...

wahh..best gitu...
kak fatin mmg lawa plusplus..
suka tgok face dy y comel tu..
yana xpernah tegur dy sbb belum berani kot..hehe..
=)

AIMAN said...

top blogger tuh.. huuuuiii..
FL... fenomena

Anonymous said...

sume komen cium bontot fatin meluat siot. cer komen jujur ikhlas sikit . bajet fatin tu nak bg dara kt korg puja2 sgt. duh .bersepah2 awek lawa talented takde desperate nak show off muka . nak terkenal show ur talent la cam yuna ker . takat tayang muka je . org lain pon bole .pathetic

Pikah said...

ok.entri ni lawak ok.

SJ said...

hey SR? Im SJ aka Sarah Jafar..

peminat tegar FL ? haha.. jngn tegar sgt..nnti I jeles.. seyes,, jeles gile..!!

haa mmg FL tak sombg.. ur rite,, dia often reply inbox kita gak.. kdg2 tak reply tuu normal ah kan.. doktor..busy gile.. sari tak study dah rugi thp gaban!! hehehex