Sunday, April 24, 2011

Digi WWWOW Award


Oh my..ada contest ni yang dianjurkan oleh Digi..jadi di kesempatan yang ada..aku join jugak lah..saja bagi meriah sikit..konon2 bagi saingan lah..hehe..nak menang jauh sekali lah..ramai kot yang masuk..huhu..semua hebat2..aku ni hanya manusia kecil je..huhu..rendah diri pulak kan..okeh sebelum ni aku dah join BLOGGER OF THE YEAR..tapi aku terasa nak join lagi satu kategori..haha bukan tamak ye..tapi bab2 gambar ni memang aku suka join..aku join PICTURE OF THE YEAR..



Ini gambar yang aku pertaruhkan..nampak tak captcha tuh..korang isi then baru vote ya..:)..tolong eh..selamat beramal..hehe


Lambang ni korang boleh nampak di sidebar aku belah atas..mudah je..hehe..

mood:harap2 lah boleh menang..:)

14 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

semat lh pic itu! >.<

all da best! =D

alia zarfullah said...

Vote for you! ^___^

Shairazi Saidin said...

fuhh, bagus2...nk undi! cheq segan nk masuk...cheq bkn femes pon! hehehe..


Khas buat peminat LADY GAGA. Panas!!! Media Malaysia pun belum tahu lg!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/benar-lady-gaga-dah-kahwin-okdengan.html

saya syamimi said...

gud luck! :)

Izzuddin Fauzi said...

Huhu.. Nanti dtg blog sy undi sy yeee... Sy da undi kamoo... UiTM Puncak Alam Blogger :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

micky eyqa said...

gud luck ye

SyedGraphiX said...

wahhh.gudlark weh! :D

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

Rafidah Bakri said...

good luck~! :)

syeRAWRR bieber said...

good luck!

kucing said...

ko bdak uitm pncak alam eh???
aiyooowww...

QUEENPINK said...

jom join ga saya

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ko masuk gak ke. meh aku tlog vote..

dah bape org aku vote ni..

hahah...

♥ eyka elisha ♥ said...

gudluck! ^^
ramai gak yg join benda ni kn.bru td dpt tau.huhu =P