Thursday, April 21, 2011

Irine Nadia Marcello Terasa Dengan Aku??


Jam sekarang menunjukkan pukul 3..apalah aku buat tidur lewat2 ni kan..kalau study tak pelah..ni online je..haish..exam nak dekat dah..nota tak siap2 lagi kan..nasib baik lagi 10 hari aku nak exam..ni haa..aku bukan apa..tadi saja chat dengan Irine..borak pasal trend pakai spek tapi takde cermin..tiba2 aku cakap lah dia..ala kalau ambil gambar pun.." peace " tuh pun susah nak hilangkan..mesti je nak naik..hehe..aku pun tak paham kenapa..

Bagi aku mungkin bergaya sikit kot..huhu..yela bila bergambar macam dah automatik dua jari akan naik..hehe..nak buat macam manakan dah terbiasa..sekali aku cakap macam tuh..irine terasa lah..huhu..takpe2 sama je kita.. " peace tetap peace "..korang kat luar sana pun lebih kurang aku kan..haha..tak baik tipu..mari kita layan gambar aku dan irine " peace "


Lah kenapa jari aku tuh..haha macam ada magnet je..


Irine tetap peace jugak..tak nak mengalah..haha

mood: Happy


20 comments:

EmanTheHalia said...

ni lagi sorang nak cari gaduh men eyin lak ahhaha! kyerul dah buat aku sedih dengan FL cis haha

SeƱorita Layla Zahara said...

2 perkra biasa kot..dh jd habit..

Aqilah Nur said...

same goes to me. tgn tu tamau turun jgk. adoi!

Ain Zulaikha said...

peace!!! HAHAHHA... dah kata bergambar, gaya terbiasa dengan peace kan..

NisaAdnan said...

haha tp kalau girl buat peace comel lagi dr laki yg buat peace. hehe ^^

darxniq said...

wahhhhh..ahhahahhahaa....

SR dah pemes....

nazirah said...

hehe mmg standard kot
peace tu hehe ;)

Izamir Ridzwan said...

wah kmu ada profile irine.. jelesnyaaa

efa said...

waah2 syoknya syafiq irinie bls komen hehe tp mmg betoi peace tu dah jd habit ah mcm syafiq kta la mcm magnet automatik akan agkt buat peace hehe

Fyqa said...

jdi kebiasaan..hehe

Fyqa said...

jdi kebiasaan..hehe

NuR 'aQiLaH said...

irine tu dah mmg comel kan.
dia wat penumbuk pon maintain kiut. wuu~

APi said...

keamanan..
peace..^^v

sab said...

tp sab suke buat muncung! haha

SyedGraphiX said...

semuaa pemes. waaaaa

Citarasa Rinduan said...

selamat malam syafiq..
suka perhatikan gelagat anak muda.....

peace

raje carl said...

ok la kann buat peace .. takkan nak tegak jea bila amek gamba .. da macam nak nyanyi lagu negaraku .. HAHA

Misz Muffin said...

PEACE!! hehe

alyana hamdan said...

peace jek kot...
terasa jugak..
masa zaman sekola sllu buat..
=)
hha..
=)

hafiz hafizol said...

owh.. Femes nye semuanya... cun Irine.. okbaii.. muahahaha