Thursday, April 7, 2011

"CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"


Tiba2 aku terasa nak join contest plak..hehe..lama dah ni tak join contest..ok la dulu masa aku mula2 berblogging..aku rajin lah jugak join contest sana sini..tapi tak pernah menang pun..hehe..tak pe..aku join pun..bukan lah target untuk menang atau pun apa..kita patut support apa yang blogger lakukan..lagi2 Kyerull Fresco ni..member baik aku..walaupun baru je kenal..tapi aku dengan dia dah macam member lama kot..ok my friend..aku join..:)



Nak join..klik---->sini



Aku pertaruhkan gambar ni..huhu..janggut nampak sikit2 je..:)

Kyerull dan Leen penganjur yang serasi..
Aku harapkan aku menang lagi..haha

mood: padahal tak pernah menang pun..

8 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku baru nak simpan janggut..haha

MiSzy DiaN said...

akhirnya dapat singgh n post komen kt cni sb sblum ni ada malware kan so ragu2 nak buka..
lamanya laaa nda dtg cni taw..
byk entry sudaa ter'miss..

janggut smpan pnjg2 lg, kompom menang.. hehehe..
gud luck..

APi said...

aku ade janggut..
hehe

manggosteen said...

ni wat rasa mcm nk simpan janggut tabligh ni..ahahha

::FAIZ FARISH:: said...

good luck k

efa said...

good luck syafiq moga menang eceh :)

ecah said...

secoet jerk..

RA-shahirah rosli said...

MACHOO dengan kehadiran janggut anda :))

HAHA