Tuesday, March 29, 2011

Spam Link Hantu Di Facebook


Oh tidak..apakah sudah jadi dengan FB ni..tiba2 aku tengok..status aku ada status lucah..mak aih..entah bila lah aku buat..korang boleh tengok yang aku dah circle tuh..mengarut gila..damn!!

Tak pasal2 aku pulak kena cop gila sex nanti..aduh2..

Kepada mereka diluar sana..ini adalah rekaan semata-mata..aku tahu..ramai yang dah kena..Jadi berhati2 lah ye..

mood: sabo je lah

12 comments:

Silent Thinker said...

takziah diucapkan...sebb kena..
sapa yg belum kena tu sila securekan FB korang ye..
meh baca entry ini..
Cara elak SPAM di FB~
http://safiyahezora.blogspot.com/2011/03/cara-mengelakkan-spam-di-dalam-wall.html

Silent Thinker said...

nasib baik tak kena~
jom baca entry cara nak elak SPAM di Fb~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/03/cara-mengelakkan-spam-di-dalam-wall.html

Irma A.Wahid said...

hahaha..kan~~~saya pun pernah terkena kot....tapi bab post video lucah..giler ahh..

entri baru : http://irm4blues.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

AMMAR YASIR said...

Ada jugak yang macam ni...bahaya ni

Ujang9897 said...

cover line la tu..hahahaha

SiS NaD said...

SiS DaH SBuLaN D-aCtiVaTe FB.. So TaK Tau PaPe CiTeR SaL FB DaH... HuHu!~

efa said...

ada gak ka yg mcm tu uish bahaya sungguh takutnya..

cik nurussalwa said...

FB dah makin bersepah sekarang ni..

::FAIZ FARISH:: said...

sbb tu aku malas ngan fb... blog lg best

Najwaa Malikk said...

Saborr je la . erk , smalam wawa dpt LINK hantu . kurang ajar . malam2 buat org sakit jantung . grrrr ! Nih LINK dia : Masih ada orang yg mau terkenal dan kaya raya dengan memuja setan, termasuk salah satu grup band terkenal di Indonesia ckckckck.... baca selengkapnya di http://tinyurl.com/4fqudco !!!

Najwaa Malikk said...

dan ini juga ! http://lupuszone.webs.com/samsons.html

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

patik pon kne dh ngn video kne rogol...hadoiyai...malu sehhh....