Tuesday, February 1, 2011

Suatu Hari Nanti Pasti Blogger-Blogger Memenuhi Ruangan Media

Siapa sangka dengan hanya berbekalkan laptop dan mempunyai keinginan untuk menaip..mereka-mereka seperti:




telah mencipta nama dengan gayanya tersendiri..aku dapat rasanya TSU " BLOG " akan melanda di kalangan rakyat Malaysia..percayalah..hampir setiap masa..aku saksikan kelahiran blog..tahniah buat mereka yang melahirkan blog..anda tidak memilih jalan yang salah..jika niat kita untuk berblogging adalah tulus dan suci..tidak mustahil..kita juga akan menjadi seperti mereka..

Tetapi dalam blogging bukan lah populariti yang kita kejarkan..persahabatan dalam dunia blog adalah lebih bermakna buat kita semua..aku sudah dapat rasakan kepuasan berblogging bila menghadirkan diri ke GATHERING SAHABAT BLOGGER ahad lepas..walaupun perjumpaan kami amat singkat..namun setiap saat amat bermakna buat aku..aku amat hargai..

Populariti hanya sebahagian dalam blog..jadi sesiapa yang dipilih merupakan rezeki masing-masing..hehe..bukan senangkan nak dapat pelawaan daripada mana-mana media..okeh!! itu sahaja..selamat berblogging..

NEVER SAY NEVER..peace!!

25 comments:

Eazy Izzuddin said...

suka berblog...
;)

MAKCEK bukan NENEK said...

agree with u syafiq .
mmg sekarang dunia blogging dimana2.

gud luck semua . ^^

fifymeow said...

knp link darkbatman xda.. tu link ke hanis zalikha...

btw..gud luck :)

Citarasa Rinduan said...

shafiq

lupa tambah lagi seorang blogger


orangnya insyallah..bakal popular...blogger sandiwara seorang insan..

insyallah...

Irma A.Wahid said...

betul..betul..betul..hehe..cuma masih belum berpeluang je nak join gathering blogger...

CIK FAFA said...

yeay! insyaALLAH, kita smua boley!
sm0ga blog saye terkenal di peringkat antarabangsa..hahaha ^_^

t0mpang c0nteng kt cni eh..cakk cakk cakk.. :)

tya said...

betooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :)

mR.sYaH said...

betul tu.. sokong 100%..

Along Usop said...

teruskan blogging!!...

*naper akhir2 ni along lagi suke blogging dari fesbuking?.. hohohoh

Wan Gerrard said...

betul2, ko pun ada bakat besar cm diorang gak ^_^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Blog adalah satu hobi yg tidak pernah membosankan.

Amanina Sofea said...

lbih suke lyan blog dr fb..
best...

Hannan Al-Qudsey said...

menjadi sahabat lebih bermakna .. populariti tu hanya bonus saja.. tertakluk kepada daya usaha & kreativiti memasing.. mungkin esk lusa blog anda punya mengehret anda jd seperti mereka.. syafiq rosli.. ckp je semua orang kenal.. bestnya.. .. tapi paling best bila kita masih lagi meletakkan diri kita selabel dengan semua blogger yg ada..

Syafiq Rosli said...

eazy..yes..me too bro

makcek bukan nenek..yes..d mana2 je kan..

fifymeow..tq eh tegur..sy dah tkar dah..hehe

citarasa rinduan..insyaallah sis..hehe msih lg mendaki..

irma..hehe ade ms nt..join lah..

cik fafa..wah smpi antarabangsa eh..

tya..wah..pnjgnye betol..

mrsyah..hehe thank..

along usop..tuh la..same to me..

wan gerard..huhu skit2 je lah..

miss mirror..tau xpe kan sis

amanina..tau xpe..jarang dah nk online fb

hannan..huhu lm lg kot..msh mendaki..:)

♥e'in♥ said...

saya setuju! =)

Azie Azra said...

mari berblog dengan ikhlas =)

cik-terompah said...

nantikan aku pulak..
kahkahakha..
perasan..

Syafiq Rosli said...

ein..yeah..hehe

azie..yeah mst lah ikhlas..

cik terompah..wah sy tggu..

Ujang9897 said...

betul aku sokong...tp aku dh puas ati dgn blog nie..sbb dh jmpa heliza..hahahaha

wei jom ikut aku jmpa heliza..nk tak..hihi

Cik Tqah said...

hohoho.. insyaAllah.. pasni ramai blogger yang nak jadik artis.. Cik Epal pon da prepare nak pegi audition AF..hihi

Farhana Sahri said...

btol..persahabatan lebih bermakna....=)

miss aisya said...

yup sgt setuju! lgipon dunia blogger lbh selamat dri artis..blogger xde gossip..hahha boleh gitu?

Amy Syaquena said...

yap betul setuju sangat...

Norhafiza said...

ya..kakNo pun setuju sangat2..

Syafiq Rosli said...

ujang..haha mst lah nak ikut weh

cik tqah..nanti kita vote dia lah..hehe

farhana..tau xpekan..hehe..

miss aisya..hehe agaknye lah

amy..sis thank eh

norhafiza..thank kak nor