Tuesday, February 1, 2011

Adess!! Boleh Terima Ke Lelaki Dan Beg Tangan??


Sumber: Yahoo images

Haish..betul ke tajuk entri aku ni..ke aku salah tulis..adakah korang yakin lelaki yang berbeg tangan ini sesuai dengan gayanya??..kebiasaanya hanya perempuan yang menggayakannya..itupun tidak semua..ada yang jenis bawa wallet pun ada..ikut kesenangan masing-masing lah..habis cerita..

Berbalik mengenai isu aku ni..aku pernah terserempak dengan Awal Ashaari sambil membawa beg tangan..adeh!! mula-mula aku terkejut jugak..betul ke apa yang aku nampak ni..lepas perhatikan betul-betul..memang sah..dia membawanya..Terdiam aku sebentar..Rupa-rupanya lelaki macho macam dia pun membawa beg tangan..adakah aku akan mengikut jejaknya?? oh tidak..jauh sekali agaknya..

Bayangkan bila ramai lelaki di luar sana memakai beg tangan..waduh-waduh.sudah tidak nampak perbezaan lelaki ataupun perempuan..hehe..maybe dengan membawa beg tangan lebih maskulin agaknya..hehe..kalau macam perempuan aku akui lah..pelbagai barang dalam beg tangannya..hehe banyak sangat kalau aku nak sebutkan ni..Apa-apapun mereka dengan gaya mereka tersendiri..aku hanya boleh memerhati dan berikan pendapat..:)Awal Ashaari jangan marah ye..

NEVER SAY NEVER..peace!!

31 comments:

SyedGraphiX said...

dia bwak yg scha punya tuu..
hehehe

MIZZ SUE said...

XBOLEH TERIMALAH!

y u y u Z u l a i k h a said...

lelaki metropolitan ^^

yuyu suka owhhhh! nampak jambuuuUU~

MAKCEK bukan NENEK said...

salu tgk laki bawak beg tangan awex dia jeh . heheh

*tp cam penah nmpak gak laki bwak beg -er and nampak cm golongan nyah saje.hoho*
*beg tangan yg jenis laki punya x pe la gak kan .

bun said...

yup

selalu tengok lelaki bawak awek die punye

em,no komen la kalaw ade 2

PEACE :)

fara feroza said...

Malaysia tercantik

biar betol dia bawak beg tanga..?? scha punya kot..hahah

Cikgu Fikri said...

terserlah keJAMBUan mereka..

huhuhuh :)

Amin Zakaria said...

haha klaka

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

makwe dia punya kot?

Qaseh dalia adelia said...

haha penah tgk laki bawak beg tgn wife die punye..ok lah ...kah2x.tp tergelak

bidadari said...

salam,

alah dah sah2 beg tangan scha..
abang tolong pegang beg tangan I (SCHA)nak gi jumpa mr Toi ekk...hihi

miz.millyna said...

laki dan beg tangan...?? agak pelik.. myb trend terkini kot.. hahaha..

http://mizmillyna.blogspot.com/

CIK CIRA said...

tu beg awek dia la kot...

Faizal Fredley said...

sesuai sgt kalau ko bawak syafiq....kata nak jadi model..hahah

sicomot-comel said...

haha..
tak boleh blah law awal bawak beg tangan kaler pink !!!

*membayangkannya dan terus gelak guling2 sampai masuk bawah meja

hahaha

Farhana Sahri said...

sandiwara seorang insan akn bwk jaket dia...pegang jaket ala ala pegang beg tangan..heeheh...boleh?

L-mi Redzz said...

bia btl c awal 2...ape la nk jd...hehehe

Cik Tqah said...

haha.. cik tqah suke swuh mr lebah pggkan beg..berat sgt.. hikhik

Ummi Iman said...

x suke tgk laki bwk handbag.. sbb x penah pn sOh en. suami pegangkan.. tp nowadays, da byk kot laki yg bawak beg tgn.. tp suke tgk rizalman bwk beg =)

mR.sYaH said...

adeh! nmpk pelik kot..

miss aisya said...

cam nyah je kalau bwk handbag..hahah

Naddine Tzinberg said...

hehe i rase blh ditrima lg laki pkai handbags.. dah rmai sgt yg pkai..
but i pelik ade kwn i yg sntiasa update handbags dia.. latest gucci la ape la.. klh pmpuan.. n siap pkai high heels lg.. but bju tetap bju laki

Cikgu Nurin said...

hdbags tu bkn mcm perempuan punya bentuk..ia lebih masculin...bukan main sangkut kat siku tuhh...klu mcm tu...cabut......

yatie's EPISODE said...

comel ape~ haha :D

eddy syrol said...

beg tgn? seyes kalau utk aku takleh...kalau ada lelaki suke pakai, apa leh buat janji jgn suh aku ikut keminatan drg tuh...

Imzainieyzulkipli said...

ala ada jek beg tok lelaki...tp klu gedik sgt pki mcm fiminim mmg 'sesuatu' lah sgt! hahahhha

dilla adilla said...

die bawak awek die punye tuh.. takut kene kebas nti.. haha

Syafiq Rosli said...

wah ramainye yg beri feedback..thank a lot eh..tak larat nak balas satu persatu..thank 4 da sharing..hehe

~epahblossom~ said...

oh my...oh my...
bukan nak cakap ape..last week terserempak ngan scha ngan awal kat one utama..terperanjat sgt bile awal gaye die sgt lembut sebenarnye..cara die tunjuk make up tu..mak aih...melentik nyah aku tgk..hahahha
but who knows???maybe??

Edy Fee said...

agak kurang macho..but terpulang hak masing masing

cik nur tyka said...

SR , cuba r. pastu tempek kt blog naa :)