Monday, February 21, 2011

Kenapa Perlu Reunion Setelah Tamat Sekolah Ataupun Institut Pengajian Tinggi


Assalamualaikum..

Teringat kembali kenangan lama-lama bila mengenangkan gambar-gambar di bawah..reunion ini diadakan pada cuti raya cina yang baru je lepas ni..siapa sangka perancangan yang singkat mampu mengumpulkan seramai 25 orang kalau aku tak silap..reunion memang lah sangat penting apabila kita tamat pengajian di peringkat rendah atau pun tinggi..kerana dengan adanya reunion kita dapat mengeratkan hubungan sesama kita..manalah tahu kan..tup-tup datang dah dukung anak..siapa tahu kan..Jadi kita haruslah mengamalkan reunion ini bak kata pepatah.." AIR YANG DICINCANG TIDAK AKAN PUTUS"..

Jadi persahabatan yang telah terbina..haruslah di jaga dengan baik..aku sayang sahabat-sahabat aku..mungkin teknologi zaman sekarang lebih maju berbanding dahulu..walaupun kita ada facebook, myspace , twitter dan banyak lagi..tetapi dengan cara reunion ini persahabatan kita akan lebih dirasai..aku suka detik-detik ini..jadi kepada korang semua..janganlah malas-malas nak adakan reunion..

Layan dulu gambar-gambar di bawah..reunion ini adalah batch darjah 6 sekolah kebangsaan pulai..tahun 2000..miss it!!










NEVER SAY NEVER..peace!!

37 comments:

Mohd Ridhuan said...

sporting r kawan2 ko...
sekali reunion...
rmai yg join...
hehehhe

Mohd Fitri said...

aku nak update pasal ni jugak. bila dah lapang nanti. hehehe

sab said...

untung la wt reunion! :D

whitecappuccino said...

tentu seronok reunion tapi tak penah berkesempatan join.

Ayuni said...

dh lamer x jumpe sure nmpk lain....

iqbalhakimi said...

alamak..rindu nak jumpa member2 lama..

misSbLurRy said...

aku memang suke beno reunion nie
tp tue la..depa wat tarikh ade je yg aku x dpt join
haish

hana said...

reunion mmg bes..
tp xde spe nk reunion ngn sye...
=D

apik pehe said...

best per reunion ni..hehe..kitorang wat setahun sekali..hehe..rindu punyer pasal..hehe..

misz FaTiN said...

wah.. bereunion tue.. seronok2 beb.

manna_salwa said...

bestnye reunion~~~

::NelyLeyana:: said...

suke reunion sempoi camni...

::FAIZ FARISH:: said...

bestkan reunion

Wahida Nasution Thakhrim said...

reunion memang seronok kalau ramai yang join.. bila lagi nak jumpa sebab masing2 dah sibuk..

Ujang9897 said...

kau taknak reunion dgn aku ker

Farhana Sahri said...

seronoknye reunion..=p

Syafiq Rosli said...

@Mohd Ridhuan

hehe tuh la..lama dah tak jmpa mereka semua

Syafiq Rosli said...

@Mohd Fitri

mari2 jom buat..hehe

Syafiq Rosli said...

@sab

ala orang tuh wat gathering tuk pempuan je..touching..huhu

Syafiq Rosli said...

@whitecappuccino

uhuh xpe2..ade rezeki bleh join kan..:)

Syafiq Rosli said...

@Ayuni

yerp..knfrm dah lain dah mereka..segan pun ade..

Syafiq Rosli said...

@iqbalhakimi

haha pi je lah jumpa..ape ade hal kan..

Syafiq Rosli said...

@misSbLurRy

hehe nk wat cm ne kan..xpelah ade masa nt blh je kan..:)

Syafiq Rosli said...

@apik pehe

hehe tuh pun dah syok lah..setahun sekali kan..hehe

Syafiq Rosli said...

@misz FaTiN

hehe opkos ler..bukan senang tau

Syafiq Rosli said...

@manna_salwa

tuh la..klu bleh tiap2 tahun nk bwat tau

Syafiq Rosli said...

@::NelyLeyana::

hehe tau xpe..miss it

Syafiq Rosli said...

@::FAIZ FARISH::

hehe tuh la

Syafiq Rosli said...

@Wahida Nasution Thakhrim

emm..nk wat cm ne kan..msg2 ade komitmen

Amy Syaquena said...

wah bestnya reunion macam nie , ramai gile memang gempak la..

eqbalzack said...

abg eq blom berkesempatan utk reunion lagi...utk join gathering jauh sekali..hehe

chocochoky said...

best gila reunion, mcm2 cite muncul..

ria said...

bestnyer. . but aku x pernah g reunion. . huhu

Amanina Sofea said...

reunion nie mcm cara brkmpul dgn kwn2 skola dlu...
sye pun xsmpat lg nk join reunion form 5..sdih gak

Ain Zulaikha said...

tak peranh lagi join reunion, sebab kalau ada pun tak leh nak pergi.. T_T

♥e'in♥ said...

rindu kat kwn2.. wat laa reunion..

Encik Psychopath said...

ade kisah gelap. gathering pun tak sedap.