Sunday, January 30, 2011

Review Sahabat Blogger Gathering @ Heliza Memang Cumil

First of all..sebelum mata aku melabuhkan tirai..mahu tidak mahu..aku nak jadi yang terawal update pasal gathering blogger..hehe..aku ucapkan kepada mereka yang telah merancang gathering SAHABAT BLOGGER..kepada Amal Espranza ataupun the GARANG..thank a lot guys..kepada admin-admin lain..seperti ATIQ SALLEH, BRO FRAMESTONE..dan ramai lagi..maaf ye kawan-kawan aku tak larat nak link kan blog korang..sorry sangat..sebab mata aku dah tak larat..huhu..kepada yang aku tidak sebut jangan lah kecewa okeh..hehe..mungkin aku tak berapa nak kenal..huhu

Apa yang aku dapat ye dari gathering ni??


  • Mr Kong @ founder Gengblogger.com telah memberikan banyak tips berguna..
  • Kawan-kawan dari dunia maya dapat di realiti kan..
  • Persahabatan yang dapat dibina walaupun kali pertama berjumpa sambil segan-segan silu..haha
  • DD pun ada jugak menyampaikan ilmu yang sangat berguna
  • Zack entri pun tidak ketinggalan memberikan info-info yang sangat berguna..
Mari kita tengok mereka punya gelagat




Okeh..last but not least..Heliza admire me..haha..just joke..untuk tatapan umum..


Have a nice day..

NEVER SAY NEVER..peace..

Ingat Ujang dengan Naz je boleh..aku boleh jugak..haha

44 comments:

zikeryhassan said...

tidak! kenapa heliza begitu comel?

latest entri ; Bawa Kau Pergi 

logorithm said...

Cool! I termiss bab bergambar beramai-ramai tuh. Isk!

Hishyamuddin said...

amt jelez bile tgok ko ngn heliza..hehehe

mR.sYaH said...

adeh! jelesnyer tgk gmbr dgn heliza.. patutnya aku kena ada sama..

Mah@mahu said...

Seronok ada kat sana ramai gak semua best2 lepas ni dpt jumpa lagi kat gathering lain lak ok..

y u y u Z u l a i k h a said...

owhhh mencapap lah dahku di hadapan sekalai T_T

Syafiq Rosli said...

zikery..haha teramat lah comel kot..

logorithm..hehe xpe bro next time

hisyamudin..haha xpe ade pluang ko plak

mr syah..ko xnk dtg..

mahamahu..hehe okeh bro..

yuyu..haha awak memang..

Hanim Mahali said...

wah ramainya yang g gathering tu... sedih wooo tak dapat g... aik, tetiba de gambar heliza... @_@

Matika said...

wahhhh bestnya dpat jumpa bnyak blogger2 lain...

mamat dah besar nnti..
mamat pun nk join laa klau ad..huhu

Pembawa_Wacana said...

pesanan aku disampaikan tak? huhuhu

DiriKu said...

terbaik :D

Ain Rosmi said...

Oh Heliza kenapa perlu comel sangat?

nama.aku.lynn said...

meriahhnya korang!;p

Applepinkcomeyy said...

kool gila la, ta dpt nak join :'(

next time buat lg, kihkih :D

Syafiq Rosli said...

hanim..heliza tetamu jemputan wo..hehe

mamat..xde hal la..silakan..:)

pembaca wacana..hehe smpi jgk lah..eh mmbr ujang kan

diriku..yep..ada ms leh join lg..

ain..hehe sbb dia bersama jejaka tampan..:)

lynn..agak lah..ramai kot..hehe

apple pink comey..bek2..akan dibuat..hehe

APi said...

weh..
apsal nampak lengan baju aku jek..
grrr

Syafiq Rosli said...

api..haha mn aku tau

Hannan Al-Qudsey said...

jelesnya awk!!! picture dgn awek kite tu!! kite xdpt pic dgn dia.. tu la malu sgt nk interprem ni.. kite ada pic dua x?? muehehehe

Admiral Hafiz said...

haha
t kita lepak2 melaka lak wei

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

ainakhani said...

heeee!! awal gila update. smalam mmg dah tak larat terus tido je .. baru nak update ari ni. (:

faiz said...

gambar terakhir tu siap edit! haha...

cikgu ainura said...

wah.. bestnyer... g gathering.. ramai plak tu2..

Ujang9897 said...

oit..gmbo aku ko amik tak cun..hehe

shah-kayrul said...

seronoknyer tgk semua blogger2 buat gathering....bila la aku dpt join cam nie....huhuuhu

Eazy Izzuddin said...

brooo....
thanks singgah..
hehe..
semalam ada juga pic bersama kan..
hehe
xD

mamawana said...

Best kan gathering camni. Lain kali nak ituttttt...

aDisH.sHidA said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....apa ni SR.....jeles jeles

efa said...

bestnya korang...dpt jmpa kak ija plak tu...nak gak snp pic ngn kak ita...jelez jap hahaha btw mesti best kan?

Amy Syaquena said...

wah bestnya....

Wan Gerrard said...

giler la bro..dpt no phone x? :P

Kalau Gerrard jadi Boss

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Happy sgt smlm. Sori tak tegur abg senior :(

Gula-gula hati said...

pehhh...
jeles ar nengok..huhu~~
bile lagi ekk wat gathering camnnie ?
Mauuuu joiiinn.......:)

hazanis said...

beruntung..:)

tia said...

amboi! siap ade bunga lg kt tepi heliza kan ? hihi!

Syafiq Rosli said...

hehe..jgan jeles semua..nanti ada masa..admin SB akan buat lg..nt kite lpak2 sm2 ok..

d_tieah said...

Uwaaa..
gtkan dah habis citer pasal gathering dan heliza..
Rupanya ade lagi ek..
Aiyooo..
Semua blogger laki mmg tak lepaskan peluang bergambo dgn dia ek..
Latest entry : Siapa Fynn Jamal?
: Projek Kesian Fynn Jamal
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

Syafiq Rosli said...

dtieah..haha cnfrm lah..

MahaMahu said...

sedih gambar aku tak ada kat gathering tu huhuh..

MahaMahu said...

sedih gambar aku tak ada kat gathering tu huhuh..

Syafiq Rosli said...

mahamahu..huh jgn la sdih2 ye

dD Fabulous | sitekateki said...

dd share biasa2 je...dd nie bkn blogger high-profile taw...i just normal blogger je...

Syafiq Rosli said...

dd..dont be like that..u give good information

Mr. TN_SkY said...

Wah...seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Cik Eliza said...

heliza comel tahap dewa !

:O