Monday, January 31, 2011

Ben Ashaari Ni Memang Artis Ke?



Alangkah terkejutnya aku mendengar..kakak saudara aku bertanyakan sesuatu yang agak berlainan dari lain yang lain..Perbualan bermula:

Kakak saudara: Syafiq, Ben Ashaari tuh memang artis ke??


Aku: Eh?? betul ke kak?? mana kakak tahu ni??


Kakak saudara: Bukan apa, kakak tengok semua blog kawan-kawan kakak ada nama Ben Ashaari..


Aku: Biasalah kakak..orang dah famouskan..mestilah ramai peminatnya..silap-silap tiap2 bulan masuk magazine..hehe


Kakak saudara: Dia kerja apa eh Syafiq??


Aku: Tak tahu lah kakak..masa gathering SB pun saya tak sempat nak temuramah dia..cuma sempat salam je..apa-apa pun teruja jugak dapat berjumpa Ben Ashaari..


Lain pulak cerita adik aku ni..dia cakap Ben Ashaari terpapar di majalah MASKULIN tuh..haha..adeh tak sempat aku nak beleke majalah ni dekat kedai berdekatan..akan aku pastikan..apa-apa pun Ben Ashaari memang sempoi..

NEVER SAY NEVER..peace!!

22 comments:

Citarasa Rinduan said...

shafiq--
ben???
mmg glem kawan kak sorang tu..

y u y u Z u l a i k h a said...

hehhehhe... dia artis dalam belog! orang femes amess... nasib la tak sombong kann :)

y u y u Z u l a i k h a said...

hehhehhe... dia artis dalam belog! orang femes amess... nasib la tak sombong kann :)

MAKCEK bukan NENEK said...

kalao tanya makcek bukan nenek mmg org x kenal . haha

adat org femes begitulah .x lama lagi ni anda plak .heheh

nazrul ashraff said...

oh oo...inche ben mmg terkenal..hee

ainakhani said...

dia architect kalau tak silap.

::NelyLeyana:: said...

kalo bukan artis, selebriti blog... uhuhuhu...

same je

Syafiq Rosli said...

CR..sis..tuh la..mmg femes kan..hehe

yuyu..hehe dia kan abg angkat cik yuyu..:)

makcek bukan nenek..hehe lm lg lah..

nazrul..tau xpe kan..respect..

ainakhani..ye ke..wow hebat tuh.

nely..hehe lbh kurang lah kan

bantalbucuk said...

memang abg ben merata jadi bahan mulut orang atas ke'famous'an dia.. :D

logorithm said...

Ben kerja dalam bidang pelancongan.

@ainakhani: Yang arkitek tuh I, bukan Ben. Hehe...

sicomot-comel said...

huk3..
mmg jeles giler lah ngn abg ben..

bila la SCC nk dpt jd camtu ek..
waaaa

sYafIk-wAy said...

kita temuramah dia masa next gathering . sebab dulu dia balik awal sangat ,.

Syafiq Rosli said...

bantal bucuk..tuh lah..hehe ke sna sini..nama ben saja..

logo..wow really..nice job bro..

sicomot comel...tuh la..kita leh usaha lah

Syafiq Rosli said...

syafik way..bek2 nt kita interview dia

Firdaus Alim said...

Artis dalam dunia blog..ayat never say never 2 nice

Syafiq Rosli said...

firdaus alim..thank eh

SyedGraphiX said...

blogger selebriti. hehe. ehh, ade ke istillah tu. hehe

NadiRah said...

memang mcm artis dah..huhu

Syafiq Rosli said...

syedgraphix..hehe tah aku pn xtau..:)

Syafiq Rosli said...

nadirah..tau xpe..hee

yad'z said...

bukan artis laa... dah boley jadik DUN blog... hahhahaha....

Syafiq Rosli said...

yadz..haha adeh ade ke