Monday, January 31, 2011

Suai Kenal Blogger Edisi Februari



Zaas!! aku datang dengan segmen Ben Ashaari..adeh lama rasanya tak join..jadi cuti ni aku jadi full time blogger..hehe..ini lah peluang keemasan aku..okeh kepada sesiapa belum join..rugi ni kalau tak join..klik sini..

Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY

1TUBE.MY merupakan benda baru bagi aku di dalam dunia internet..sebelum ni..Ben Ashaari pernah mewar-warkan..mengenainya, jadi pada gathering semalam aku sendiri di temu ramah bersama 1TUBE.MY bersama Ujang, Nazirul Hazwan dan Ben Ashaari..haha merapu rapan..kami berempat..tunggu kedatangannya..Ini juga merupakan satu produk keluaran Malaysia..kalau bukan kita lagi..siapa lagi nak menyokong produk kita sendirikan..

Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..

Memang aku tidak menafikan..dunia blog di Malaysia semakin berkembang..sedangkan kita lihat di ALEXA pun..blog tersenarai dalam golongan 10 teratas website yang selalu digunakan oleh kita semua..wow!! memang suatu pencapaian yang boleh dibanggakan..apa yang aku boleh katakan..seperti semalam..kawan di alam maya boleh di realitikan..jadi..sudah terjadi pun..aku memang teruja semalam..dan perkara yang sangat bermakna dalam diri aku..Aku pasti suatu hari nanti..media-media di Malaysia pasti dipenuhi dengan blogger-blogger yang berjaya..kalau nak disebutkan pun..aku rasa korang semua sudah tahu..All da best for them!! aku harapkan dunia blog di Malaysia terus berkembang pesat..

NEVER SAY NEVER..peace!!


9 comments:

mR.sYaH said...

1tube tu dah macam utube.. oklah.. pasni bleh upload video kat saner..

SyedGraphiX said...

makin ramai blogger baru lahir..
mcm SG nih. huhuhu

Mejuez said...

iTube :D

menarik aku da daftar! :D
fenomena baru mengantikan youtube resepi malaysia! yeah!

Syafiq Rosli said...

mrsyah..tau xpe..support produk malaysia tuh

SG..hehe all da best..aku pn bru jgk..

mejuez..bgus2 aku pn dah

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Syafiq Rosli said...

yaya..hehe..

Clara said...

Salam kenal!

Mailah lawat blog!

http://cerytara.blogspot.com/

=D

Kei Seichi said...

salam perkenalan!!

Syafiq Rosli said...

clara..slamat kenal

kei seichi..salm jgk..