Monday, January 10, 2011

.:: 1st gathering with BLogger !! ::.



Assalamualaikum..terima kasih yang tidak terhingga kepada CIK LADIES..kerana telah bersusah payah menyiapkan banner yang sangat cantik OK!! stylo-stylo..setelah mengendalikan contest..kali ini aku ingin mengadakan pulak 1st gathering with Blogger..untuk melihat lokasi, tarikh dan aktiviti..boleh lah lihat banner di atas..kepada yang sesiapa yang ingin menyertai Gathering ini..silalah tinggalkan nombor telefon di inbox facebook aku..untuk aku confirmkan siapa yang dapat hadir..gathering ini bertujuan untuk beramah mesra di antara blogger-blogger..sekadar suka-suka dan dapat menghilangkan tekanan di tempat belajar ataupun tempat kerja..huhu..see ya!!

Kepada yang belum mengundi TOP 20 AKU DAN KACAMATA..sila undi di sini..

NEVER SAY NEVER..peace!!

19 comments:

Norfa said...

duit takde..JPA PTPTN xmasuk lagi..
xleh pigi..huhu

http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/macam-mana-nak-tahu-lelaki-tuh-gay-atau.html

Syafiq Rosli said...

norfa..huhu its ok lah..

Citarasa Rinduan said...

kalau kak dekat..sure kak dah join

hope happening semua....
all the best shafiq

Siti Fatimah Fuzz said...

tk dapat join....huhu...

Siti Fairuz said...

ala ! jauh sangat . ta dapat pergi :(

Awatif Azizi said...

nk join gak bley...
hihi... ;)

Cikin said...

alaa . keje . huhu ='(

adrinaqamarina said...

mesti meriah kan? cepat3 update gambar nanti~

dah undi daaa. eh boleh undi banyak kali tak? tapi untuk orang lain pulak~

Irma A.Wahid said...

maaf x dpt hadir la =((

Irma A.Wahid said...

maaf x dpt hadir la =((

_luVy*dUcky_ said...

xpt dtgla..:(

eh,jp..cipa tag awk..

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/01/love-live-life-green-earth-yes-we-care.html

Syafiq Rosli said...

thank yg sdi komen

nora said...

jap jap aku cek aku nye schedule dulu ek

sw33tdarling said...

salam singgah..
15hb tu bloggers busy ada 2 big event dari Nuffnang tuu.. hehehehe
Tinggal 4 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

Syafiq Rosli said...

nora..wokeh..hee
sweetdarling..ye ke..huhu

Cikgu Fikri said...

masa mula2 smpai nak kumpul kt maner?
ermmm..
fiq xder fb lah..
nk bg num phone kt maner ek?
bole add email fiq tak?
fik_riecute@yahoo.com

huhuhuhuh :)

Syafiq Rosli said...

cikgu fikri..dekat times la..tp kehadiran masih xramai lg la..xtau jadi ke tak

Cikgu Fikri said...

try lah promote kt blog org lain..
smbil blogwalking tu,
sambil promote..
kalau tak jd this week,
bler2 pown bole wat gak t...
tp, jgn lupa jemput fiq yer... :)

err..
yg kat time tu, kt belah maner nk jumpa...
kn besar tmpatnyer..
kt dpn cosmo world kah?

Syafiq Rosli said...

thank 4 da komen