Saturday, December 11, 2010

Perbezaan Artis Melayu & Artis Korea

Salam..zaman sekarang ni aku rasa pelik la sikit..rata2 perempuan dekat Malaysia ni suka sangat tengok artis2 korea ni..hot sangat ke?..aku bukannya nak melenting ke ape..cuma nak ingatkan macam dah tak de artis2 lelaki dekat Malaysia lagi ke..memang isu ni telah banyak kali sudah dibincangkan..haha..jangan marah ye WAHAI- WAHAI WANITA..aku cuma berkongsi pendapat bersama..huhu

Mari kita tengok2 artis2 hot dekat Malaysia
Awal Ashaari





 Tengok.. smart dan macho lagi artis kita..siapa lagi kalau bukan Awal..gayanya yang sentiasa stylo walau apa keadaan pun..

Ashraf Muslim


Artis melayu yang mempunyai wajah yang putih dan suci..serta tampak hensom..

Fahrin Ahmad




Mempunyai susuk tubuh yang besar serta tinggi..menjadi pujaan ramai wanita..

Fizo Omar




Jejaka yang lahir dari HERO REMAJA ini mempunyai gaya yang tersendiri dan sentiasa kelihatan segak..

Iqram Dinzly


Matanya menjadi kegilaan ramai wanita..tidak cukupkah kesegakkan yang di tampil oleh artis2 kita..

Source: Yahoo images


Artis2 Korea


Nicholas Tse




Jin Akanishi

Kim Jaejoong


Yamapi




 Lee Junki



 Source: Yahoo Images

Memang aku akui..artis2 korea memang smart2..tapi kalau anda tidak menyokong artis Malaysia..siapa lagi kan..fikir2 kan lah..anda bloeh meminati tapi tidak perlu fanatik ya..just remind u..harap2 jangan tersinggung ye..NEVER SAY NEVER..peace!!

22 comments:

Najwa Anuar ™ said...

haaa. .
memang artis korea hot2!lg2 yg nyayi dlm grup. suka tgk dorg nari.
wa sokong dua2! ^_^

mE said...

Nicholas Tse bukan korea kan kan?hehe...

emm bkn semua pun pmpuan mlysia suke korean-japanese-taiwan type...ada lagik yg suke mlysia guy..

Syafiq Rosli said...

najwa anuar..huhu..ye ke..terpulang pada dri masing2 la kn..hehe

me..ntah xtau la..hehe..ade tapi da berkurangn tau..

AISYA humaira said...

malaysia i choose asyraf muslim.

korea: i choose jang geun suk.

*saje nak gtau i minat sape* ;p

nuR izyan said...

wah2...yamapi!!
malaysia..suke ashraf muslim..
huhu.. :)

teddyuna said...

unatamak.. una suke 2,2 hehe artiskorea yg bwah sekli tu.. hensem gila..;)

Sepi tanpa mimpi said...

yamapi dengan jin tu kan japanese. :)

♥chubbycekelat ♥ said...

nak sokong Jacob versi M'sia bole x? haha :P

Nur Areefah said...

mesti cair masuk sini >.<"

latest entry : jom masuk pertandingan ratu cantik yang halal

Gen2Merah said...

saya suka artis wanita jak... hehehe

Syafiq Rosli said...

aisya humaira..wow..bgus..hehe i tau da u mmg fanatik korea

izyan..hehe cair la eh..

teddyyuna..mke dyeorang mmg jambu2 n hnsom..haha

sepi tanpa mmpi..haha aku xamik tau

chubbycekelat..haha..ade ke..

nurareefah..hehe

gen2merah..haha me too

Nur Azila Ismail said...

bagi gua orang melayu tetap jadi pilihan . hehe :D orang korea nie bukannya handsome tapi cantik . ekeke

Naddine Tzinberg said...

i x pernah langsung minat laki korea..and kdg2 annoyed dgn org yg fanatik smpai semua tmpt nk ltk gmbr artis ni..phone,fb,laptop..hehe jgn terasa eh sape2
peace

Syafiq Rosli said...

nur azila..hehe bgus2..hidp mlyu..hehe

naddine..hoho gud la u..u minat mat salleh je kn..ngee

Myaby said...

sam shaheizy hot!!!!!

Syafiq Rosli said...

myaby..hehe..hot jgk dye..:)

Iqin said...

saya lagi suka artis korea dr artis msia.haha.harap maklum. wakaka. anda terlupe letak Lee Min Ho kat artis korea.hehe. hensem gle.kehkehkeh !

Syafiq Rosli said...

iqin..hehe p duk korea sn..haha jgn blik mlysia..hehe sy xamik tau la artis korea

yna fazlyna said...

lee junki memang hensem..comey..
artis malaysia pun tak kurang gak hensem2..

JaMaL Arif Rosman said...

artis lelaki korea cucuk sane cucuk sini!! tu yang macam pompuan jea muka tu.. jambu jea.. pelakon lelaki malaysia macho hahaha

efa said...

artis korea minat gitu2 ja apa2 pon jejaka malaysia yg terbaik ok!asyraf muslim...mmg hencem..0h..tidak...suka tgk dya berlakon dlm ceta ustz amirul tu like it huhu tuan blog ni pon hencem gak eceh =)

Azwa Azee said...

sy bukanlah peminat artis korea..nak kata yg lebih hot??for sure ARTIS MALAYSIA....

What ever it is..Malaysian people still HOT..:)