Saturday, December 11, 2010

Pelik Sangat Ke Nama Blog Aku Nih ?






Assalamualaikum..hehe..selamat malam semua yang sedang makan, menonton tv ataupun sedang berblogging..aku datang lagi dengan segmen bro Ben Ashaari..yeah..aku tidak give up..:)..bagi yang semangat nak join segmen ni..klik sini..


Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu .
 
Blog " Sandiwara Seorang Insan " telah diilhamkan oleh aku sendiri

Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
 
Sandiwara Seorang Insan memberikan maksudnya tersendiri..Ia menceritakan seorang lelaki yang menjalani kehidupan seharian seperti orang lain..Namun disebalik kehidupannya terdapat juga " Onak dan Duri " yang terpaksa ditempuhinya..itulah kisahnya..
Siapa orang kuat blog korang tu .. 
 
Terciptanya blog ini setelah diberi dorongan oleh adik perempuan aku..Kau Nyawaku..adalah blognya..dia la menjadi nadi kepada blog aku..tapi tanpa semua readers dan followers siapa aku kan..:)

Angan angan terhadap blog tu .. 
 
Wow..aku tak pernah terpikir angan2 sebelum ni..tapi sejak aku tengok..kawan2 blogger yang lain dapat menjana pendapatan dengan blog..jadi aku sangat begitu teruja untuk menjadi seperti mereka..Yeah..Aku sahut cabaran itu..

Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa .. 
 
Setakat ini aku suka nama blog aku..aku janji takkan tukar..huhu

Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ? 
  
Jikalau aku berkemampuan, aku mahu di setiap laman sosial aku mempunyai iklan tetap di situ..dan juga di magazine2..hehe..berangan kuat ini..

Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
 
Of course Ben Ashaari..tiada ragu2 tau
 
 SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA di dunia blog ini kita dapat meneroka segala ilmu yang kita inginkan..I LUV BLOGGING
 
NEVER SAY NEVER..peace!!

13 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

i love belogging too:)

Citarasa Rinduan said...

blog ben memang kak ayu gemar masuk hari2..tapikan asyik tertinggal jer segmen beliau,,

maklumlah siang dicitarasa rinduan..malam jer boleh berblog..

Syafiq Rosli said...

haliia kentang..yeah good2..

citarasa rinduan..sis sy klu online sempat la..hehe..tp sy mst cari ms tuk online

Cik Tom said...

oh segmen br ke??good luck!

Myaby said...

folow kat sini

ngeh2

Rockstar Chan said...

nice :)

Syafiq Rosli said...

cik tom..hehe..yerp2..thank ya

myaby..thank a lot ya.

rockstar chan..hehe thank u

[ m I e h A ] said...

happy blogging :)

Syafiq Rosli said...

mieha..thank eh

rabiatul said...

I l0ve bl0gging t0o.. ^_^

Syafiq Rosli said...

rabiatul..yeah..good2

NajaaAbdullah said...

berbelog sangat sangat lah bestttt ! xD

singgah singgah la ke blog saya :D

najaaterbang.blogspot.com

Syafiq Rosli said...

najaa..memang tidak dinafikan..memang best..hehe