Thursday, December 9, 2010

My 15

Salam..hye2..tengok contest lagi..hehe tapi bagi aku contest ni yang paling pelik..hehe..xpe2 aku akan sertai jugak walaubagaimanpun..contest ni memerlukan aku menyenaraikan 15 gambar yang pelbagai dan jugak keterangannya..mari klik sini..kita meriah kan lagi..:)

Satu


Huh!! let me guess, Paris right? yeah ni la tempat aku pasang angan2 untuk aku jejakkan kaki

Kedua



Inilah darah daging aku, aku membesar bersama2 mereka..:)

Ketiga

 
Haha..sekarang ni memang tengah hot pasal cerita Putera Katak..tapi aku paling geli binatang ni..tak akan pegang sampai bila2..

Keempat


Fuhh..kalau la ada kereta macam ni..confirm awek2 datang dekat..haha..bukan la..inilah kereta idaman aku..tinggal nak dapatkan je..

Kelima

Ni lambang universiti di mana tempat aku menimba ilmu..LUV UiTM

Keenam


Jangan tak percaya..walaupun aku warga Melaka..tapi waktu ni aku menyaksikan perlawan di antara Selangor dan Kelantan..

Ketujuh





Playboy merupakan salah satu brand baju yang aku minat tapi tak bermakna aku PLAYBOY ok!!

Kelapan


 
Hoho..salah satu favourite aku ialah layan shisa..

Kesembilan


 Header ni merupakan header mula2 aku wat blog dulu..yeah..tapi aku da ade header baru..:)

Kesepuluh


i-city salah satu tempat menarik yang pernah aku lawati..cahayanya membuatkan anda terpukau..

Kesebelas


Gambar ini telah diambil oleh aku sendiri sebelum aku berbuka puasa..(nama tempat terlupa pulak)
Kedua Belas


4 teruna yang sentiasa bergaya..haha

Ketiga Belas



Blackberry dan i phone akan aku tawan kau..huhu

Keempat Belas


Cincin suasa ini adalah pemberian emak aku, aku sangat terharu mengenainya

Kelima Belas


Jangan disangka Malaysia takde pokok Krismas tau..hehe

Tag:

Amirah Bazilah
Rockstar Chan
Aisya Humaira

NEVER SAY NEVER..peace!!

6 comments:

mr.syazwan said...

BEST!

GUD LUCK YE


result da keluar

hahaha

Syafiq Rosli said...

haha..thank2

Cik Gallus Gallus said...

tak sangke ade mak yg bagi cincin dekat ank lelaki..selalu ank perempuan

Syafiq Rosli said...

cik gallus..hehe skunk dunia da berbeza

Rockstar Chan said...

wah,,saya dah ditag la :)
hehe..thnkz.. nice one..like it

Syafiq Rosli said...

hehe..gd luck rockstar chan