Thursday, December 9, 2010

Aku Tersenarai Dalam Blog Pilihan Malaysia 2010?

Salam readers dan followers..aku tadi baru je balik dari bandar..tiba2 aku balik je..aku tengok la BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 da buat shortlisted..mau tak terkejut, aku tersenarai dalam pilihan dua..mari kita tengok sama2..:)boleh klik dekat sini..
aku berada ni no. 59..huhu..

Aku da berasa bersyukur sangat bila da tersenarai ni..Yeah aku akan terus berblogging..thank kepada blogger2 yang telah banyak memberi tip2 yang berguna..NEVER SAY NEVER..peace!!

11 comments:

Farah Hanim said...

tahniah ~
farah tak dapat pun.. T___T

mR.sYaH said...

tahniah bro!

Ainismaira said...

tahniah n gdluck :)

kay yea said...

tahniah n gd luck jugak~ :D

Syafiq Rosli said...

farah..xpe leh cuba lg kn..jgn mengalah

mr syah..thank ya

ainismaira..thank a lot

kay yea..yeah thank2..:)

efa said...

waah...tahniah...caya la..

Awatif Azizi said...

tahniah~

n gud luck k... ;)

Syafiq Rosli said...

awatif..thank eh

shahfiqah rosli said...

thanx....gudluck to you too...

HaFizaH aYu said...

tahniah2...

Syafiq Rosli said...

shahfiqah rosli..thank ya

hafizah..thank2..hehe