Friday, December 31, 2010

Manchester United Tertarik Dengan Keeper Malaysia

Berita tergempar!! baru tadi aku dapat panggilan daripada Chicarito..dia cakap Alex Ferguson (Pengurus Manchester United)..nak beli Khairul Fahmi Che Mat (Keeper Malaysia) wow..biar betul..tak kan lah aku mimpi kot..Mari kita lihat perbualan di antara Alex Ferguson dan K. Rajagopal....kring-kring..Alex Ferguson versi Malaysia..hehe

Alex Ferguson: Hello, K.Rajagopal ada?

K. Ragopal: Hello, Yes I am..Ada apa ya?

Alex Ferguson: Gopal, ni haa aku nak tanya sikit..hang tak nai juai ka Khairul Fahmi ( haha tiba datang dialek Kedah) dekat aku? Aku perlu sangat ni..mana taknya Van Der Sar (Keeper MU) dah nak pencen hujung musim ni..

K.Rajagopal: Wah..ko nak beli keeper aku ke? Macam tak caya je aku dengar..punya lah banyak keeper dekat Eropah tuh..kenapa ko pilih keeper Malaysia..

Alex Ferguson: Bukan ape..aku tertarik dengan dia lah..ko jangan pikir bukan-bukan pulak..hehe aku minat skill penangkapan dia..memang terbaik..lagipun anak perempuan aku buat cadangan suh ambil dia..

K.Rajagopal: Uish anak perempuan ko pun jatuh hati dengan KF ke..memang dah jadi aura dunia si KF ni..aiyoo..aku pulak pening kepala..haha..macam ni lah..aku takut nanti..kalau aku jual KF..awek-awek dekat Malaysia gigit jari..maklumlah orangnye pun hensom..dekat sini je..NORA DANISH dah minat dekat dia..kalau dekat sana..agak-agaknya MEGAN FOX la kot..haha..

Alex Ferguson: Lah ke situ pulak ko Gopal..dah-dah nanti tanya si KF ok..dia nak ke tak terima tawaran aku..aku nak on Facebook jap..chow!!

K.Rajagopal: Wokeh..no problem..

Hanya rekaan semata-mata..hehe..

NEVER SAY NEVER..peace!!

18 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

wahahaha sumpah lawak .
habeh la kalao apex kna beli .mmg gigit jari la malysia dan awex2 malaysia .haha

Syafiq Rosli said...

makcek bukan nenek..haha tuh la..xdapek la den nak tolong

SyedMuzzamir said...

haha.
boleh pulak cam tu.
baru tunjuk sket tu. hehe

azhar said...

harap2 jadik kenyataan....kah3...hero malaya

Syafiq Rosli said...

syed..tuh la..belum betul2 tunjuk taring lagi..haha

azhar..haha btol2..

Ajeyy Khalid said...

Waaaa , best !
Nanti follow Blog saya ek ;)

Syafiq Rosli said...

ajeyy khalid..thank ya

cikAida said...

hahaha..
sumpah kelakar!
pandai awk buat cterr ^_^

Syafiq Rosli said...

cikaida..hehe thank ya

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

hahahaaa...kelakar3!!
abis 2, man u amik laa rajagopal sekali..
kan ferguson pun dah las season kat man u...
hehehee....

Syafiq Rosli said...

ernazz..hehe..dah tuh xde dah coach malaysia

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

hahahaa..dah tue, amik khairul fahmi, sape lagi yg nak jd keeper mlysia? same gak kan..hehe

Syafiq Rosli said...

ernazz..ada keeper smpanan lg..hehe

NajaaAbdullah said...

HAHAHAHA. mengarut gila. tapi sumpah kelakar. xDD

♥ LULU ♥ said...

haha..suka2 entry ni!best~

shahira said...

cis, ingat kan betol2.
haha

Syafiq Rosli said...

najaaabdullah..haha sj wat joke sikit..hehe

lulu..thank eh

shahira..huhu kalau btul bergegar malaysia ni tau

Matika said...

haha..kelakar...
kretif btul...