Wednesday, December 15, 2010

Jom Kita Berkenalan






Assalamualaikum..yeah lama dah rasanye bro Ben Ashaari tak buat segmen ni..Aku datang lagi dengan segmen dia..maklumla peminat bro Ben Ashaari ni..hoho..da macam artis kan..yelah segmen ni membantu aku untuk meningkatkan lagi followers di blog aku..semalam aku ada menulis entri berkenaan target aku untuk mencapai bilangan followers sebelum tahun baru..:)..kalau nak baca boleh klik sini..

Untuk join segmen ni..klik join..

Soalan2 cepumas


Bila mula buat blog ?
 
Blog aku mula dicipta pada July 2010..tetapi aku mula aktif baru baru je lebih kurang sebulan..:)
Jumlah follower sekarang ini .
 
382 Orang

Berapa trafik harian ? 
 
100 dan ke atas
Sehari brapa entri ?
 
5 ke 8 entri
Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
 
Ben Ashaari
NEVER SAY NEVER..peace!!
 

13 comments:

rabiatul said...

Selamat Berkenalan abg seni0r. Hehe. :)

Syafiq Rosli said...

rabiatul..haha senior la sgt..

rabiatul said...

Eh, seni0r lah jgk tuu. Tp seni0r ni muda lg. Haha.

hidayahmiamir said...

salam...all da best 2 u!!

Syafiq Rosli said...

rabiatul..hehe yela2..

hidayah..u too ya..:)

nuR izyan said...

keep blogging k!! :)

pearl jade said...

salam singgah!!
saya kapten pasukan malaysia yg terbaru =p

Syafiq Rosli said...

nur izyan..thank a lot ya..

pearl..haha ye ke..bgus2..

Rozuan Ismail said...

komen jugak la kt blog awak..keep in touch k

Syafiq Rosli said...

rozuan..thank ya

nur dhiya' aida said...

hah!!!!!!!!!!!!!!!
sht??

Ummi Iman said...

salam dari foLlower baru ;)

Syafiq Rosli said...

nur dhiya..knp..hehe

ummi iman..thank eh