Sunday, December 26, 2010

Followers Mencecah 1000 Dalam Masa Satu Bulan?

Assalamualaikum..mood still dalam bercuti lagi ni..walaupun pun bercuti..aku nak jugak update..nak jugak..tak kiralah orang nak cakap apa pun..hehe..cuma seperti yang aku cakap semalam..aku just dapat upadate je entri..nak terjah memang tak dapat lah..confirm " stuck " komputer ni..huhu..kepada yang datang melawat blog aku..aku ucapkan terima kasih ya..jasamu dikenang..hehe..

Hari ni..destinasi aku adalah OU..yahoo lama dah tak pergi sana..padahal dekat je dengan tempat belajar aku..bukan apa family aku ni haa tak sampai lagi..dah alang-alang ni..aku ajak je lah...huhu..Ok bercakap mengenai followers..alhamdulillah semakin hari semakin bertambah followers aku..tidak sangka secepat begini..tapi mungkin advantage aku dekat contest jugak rasanya..hehe..

Macam " pisang goreng panas " jugak ye contest yang aku buat ni..huhu..thank u guys yang sudi support contest ni walaupun hadiahnya ciput je..sebelum ni..di entri aku..aku ada menyatakan..jika followers aku cecah 1000 sebelum tahun baru..GANJARAN ISTIMEWA UNTUK BAKAL-BAKAL PEMENANG CONTEST AKU DAN KACAMATA..itu saja daripada aku..selamat berblogging..

NEVER SAY NEVER..peace!!

20 comments:

FasiHaH SupiaN said...

hebatlah syafiq...baru sebulan...

ain dzaya said...

waa...congratzz erkk...
meh pakat ramai2 promote blog nie..
ktew tggu yew spe pemenanggnnyyeee..
takk saaabbaarr!!!
layakkah aku???
jawapan di tgn penganjur..
tggu jeww!!

ain dzaya said...

dun 4gaet yep to salu follow ma bloogg ::

http://aindzaya.blogspot.com/2010/11/bila-aku-teringat-balik-cerita-nih.html

http://aindzaya.blogspot.com/2010/11/saya-sayang-awkbacalah.html

http://aindzaya.blogspot.com/2010/11/cerpen-keinsafan.html

Lulu caldina said...

Tahniah untuk 1000 Followwrs tu..
Contest tu lulu tak dapat ikut, sbb takde gambar yg menepati..
Len kali buat contest, jemput lagi eh..
Mekasih..huhu..

d_LA said...

wahhh..dasat la syafiq skang ni..patutla dh jrg dh dtg blog kite..wuwuuuu..tahniah2..InsyaAllah berjaya nt dpt 1k..

tenangsudey said...

tahniah... keep it up

EzuWan Ilias said...

congratez bro..

o'she ashikin muzapa said...
This comment has been removed by the author.
o'she ashikin muzapa said...

bia ite tlg capaikn target kamu dgn jd follower kamu yg ke 895 okies.. n feel free to follow me back ya.. :)

BisKut ChiPmOrE said...

bestnya dia da ramai follower

eiela said...

Tahniah shafiq, ramai dah follower nih.

Latest Entri :
Akibat Taksub : Piala Suzuki AFF 2010

y-A-n-A said...

uii!! hebat!! :DD

Syafiq Rosli said...

fasihah..ini semua berkat usaha dsan tip2 blooger lain la..:)

ain dzaya..hehe thank eh kalau sdi promote..huhu

lulu..okies xpe..all da best ya

dla..uish xde la..buat ms skrunk ni xdpt la..sbb g vacation..ni pun skjp2 je

tenangsudey..thank ya

ezuwan alias..thank ya..

o'she ashikin..huhu thnk sgt2..terharu tau

biskut chipsmore..jgn rsau xde yg mstahil dkt dunia ni..awak pn bleh

eiela..thank yaw

yana..hehe..xdela..sy bese je..

Sallehudin Said said...

wah ..
bestnya dapat rakan-rakan ( followers ) ramai ..
ada tips tak ..
nak jugaklah ..
hehe^^

AiSyAh said...

tu la..mantap2..truskn usaha di kaca mata..hehe

Syafiq Rosli said...

sallehudin..tgok di entri terbaru aku..

aisyah..hehe thank eh

teh O mocha curry said...

wei cm ne ek nk tkar huruf nie???
pning siot!!hahaha...ap2 pown ak bru jew jmpe blog ko nie...jln2 di blog jmpe plak ko...huh..tabik springZ!!

kinN~ said...

pergh hebat lah kamu bro! ;)

Syafiq Rosli said...

teh o..tkr huruf apa

kinn..thank eh..xhebat mn pun

efa said...

wo0...hebat la cik syafiq ni...apa tip dpt follow byk?huhu...salut la..