Sunday, December 26, 2010

500 Blog!


Assalamualaikum..hoho..rasanya walaupun aku tak dapat join..tapi untuk melengkapkan 500 blog aku sanggup berkorban untuk negara..haha..apa aku merapu dah..haha

Aku adalah manusia seperti orang lain..tak suka bermusuhan..aku mempunyai sikap yang friendly..jangan risau aku tak sombong..selebihnya korang nilai lah sendiri..nilai baik-baik je tau..hoho

Tujuan aku berblogging disebabkan aku gemar menulis dan berkongsi apa yang aku rasa..malah dengan blog juga..merupakan peneman aku di kala sunyi..tidak lupa jugak..dengan berblogging aku dapat menemui kawan-kawan yang baru yang begitu supportive, sporting dan banyak lagi lah..nanti tulis panjang-panjang meleret lah pulak..:)

Andai kata belum join 500 blog..klik sini..

NEVER SAY NEVER..peace!!


5 comments:

aqish basir said...

haha...awk join ek?
hmmm

berblog ni ade yang best ade yang ta kan.

Heidi Shafiq said...

rmainye join bende ni.. curious plak aku..

Syafiq Rosli said...

aqish basir..yep sy join je..huhu

heidi..jom la join

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : Salah seorang dari segmen ni eh sayangs !

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2©