Tuesday, December 28, 2010

Adakah Impian Aku Akan Menjadi Nyata?

Assalamualaikum..hari ni percutian aku bersama keluarga telah berakhir..tadi kami sekeluarga pergi terjah Aquaria KLCC..peh memang letih la..kaki aku nak tercabut dah ni..maklumlah dah tua..haha..tua ke?? lama dah aku tak pergi sana..not bad jugak lah..layan ikan dengan sepupu sepapat aku..macam orang jakun dah..haha..Sebelum pergi ke sana..pergi melantak dekat mamak " Pelita "..haa sekali bayar RM230 lah..hoho dah makan macam dekat 5 star ni..tapi bagi aku tak rugi la..superb beb kari ikan dengan daging kicap..menjilat jari aku..huhu..Lama dah aku tak rasa family vacation ni..memang best lah..harap-harap tahun depan ada lagi..hehe..kasi jauh sikit ye abah dan emak..:)

Apa yang membuatkan aku nervous..tercapai ke impian aku untuk cecah 1000 followers..hanya tinggal beberapa hari lagi sebelum tahun baru..followers aku sekarang ini 926 orang..thank u guys..give me moral support..it make me more spirit to excited in blogging..Aku harapkan aku berjaya memiliki..kalau aku cecah 1000..korang yang join contest jugak untungkan..hehe..oklah aku rasa nak taip panjang-panjang pun siapa nak baca je..mata aku pun longlai je ni..huhu..takpe besok aku dah balik Melaka..maka aku boleh berblogging seperti biasa..see ya


NEVER SAY NEVER..peace!!


19 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hee.esok cecah seribu la tu
lex ah.

sendawa kuat said...

tercapailah bro..insyaallah....
tlong lerh ak cm ne nk topkn blog ak 3 ekor 2...hahahahaha....ak pown dh start ikut cm ko ckap 2....

Green Apel said...

insyaallah, sempat cecah..agogo, syafiq bole=)

MAKCEK bukan NENEK said...

mmg boleh tecabot kaki
kalao lepak kat aquaria tuh .
jalan dari klcc nak p aquaria pon dah mengah . haihh rsa mcm jln kt red carpet .hox
mmg dasat org tua betoi .hox

fara arabella said...

best3,,,!!!

teh o mocha curry said...

jln2 cri pasal

azrinrahim said...

semoga berjaya..incya-Allah

nur intan hazirah said...

boleh punya la en syafiq...pasti hehehehe ramai peminat lam diam tue

iqbalhakimi said...

waah..masyuk tuh,..dah ramai follower..hehe

titirara said...

sempat tu . insyaAllah . Abg sandiwara banyakkan bw la . Hehe

EHhh , takpe ke panggil abg sandiwara ? HUHU

-[miracle]- said...

yeahh. boleh tuu.
all the best ! :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

walawehh..x lame dh tu cukup la 1000

Aflina Affandi said...

sure can lah :)

Amy Syaquena said...

wah bile dah semakin ramai follower mesti amsyuk pasni he3..

Syafiq Rosli said...

anisa..hehe..thank gve me spport

sendawa kuat..haha aku pn blum top lg la..:)

green apel..yeah thanh yaw

makcek bukan nenek..haha mn dtg lah red carpet lor..

fara.:)

teh o mocha..haha jalan ler..

azrin rahim..amin..

nur intan hazirah..hehe xdelah..mn ade pminat pn..:)

iqbal..baru je permulaan ni..:)

titiara..haha..abg sndiwara eh..eheh bleh je..:)

miracle..thank a lot ya

ahmad fauzan..tuh la doa kn aku ya

aflina..thank ya

amy..sis xdela..hehe

efa said...

tak pa tunggu lg nnti akan capai la 1000 kan?skrg dh 962 follower kan?relax..eh chayok2 BW+comment2 lg..nnti smpai la cecah 1000 tu..sabar yerp..moga2 tercapai..

Syafiq Rosli said...

efa..thank eh gve me spport ya

fyda razak said...

waiting to be ur 1000nd follower neyy :D

Syafiq Rosli said...

fyda..hehe..wokeh2..