Tuesday, November 27, 2012

Gambar-gambar di Konvokesyen UiTM

Pada tanggal 25/11/2012 adalah merupakan hari yang bermakna buat aku..namun ada insiden yang telah berlaku di mana aku terbangun lewat..hehe..lewat adalah sangat sinonim dengan aku..tetapi ada benda yang tidak mahu aku lewat..aku tak nak kahwin lewat..hehe..just joke..sepatutnya majlis ini bermula pada pukul 7.30 pagi tetapi 8.30 pagi aku baru sampai..namun aku masih sempat..giliran aku yang ke 505..

Pecut punya pecut pandu kereta..kamera AES pun aku ignore je..nak kejar konvo punya pasal kan..huhu..sampai je di sana..ada trouble lagi..aku boleh pula pakai kasut warna coklat..haish..SPOIL DER..terpaksa cari kasut hitam..tapi tak pe..aku telah pun terima skrol ijazah..mari kita lihat gambar-gambar:





Gambar kredit to Farhan dan adik aku dan adik shahrir..

Sekian sahaja memori manis aku..maybe boleh tengok gambar konvo aku master maybe..hehe..we will see..chow..

mood::)

18 comments:

MOMOCHAN said...

Tahniah! Tahniah! hehehe

whitecappuccino said...

tahniah!

Anisa Hang Tuah said...

tahniah :)

Anisa Anuar said...

tahniah!!!! dah bergelar graduan

[k]o{q}i[n] said...

best je tgk org convo.. hurmm

misz sempoi said...

tahniah toq

Fatihah said...

Tahniah !: )

nadia said...

salam syafiq. :)
ingat nadia lagi? kita pernah keep in touch dulu2 masa mula zaman2 kegemilangan blog tengah naik. kita plan nak buat gathering blogger. ingat tak? last2 sekali masing2 diam je. huhu. sorry tau. btw, nadia baruuu je lepas buat 1 event photoshoot geng2 blogger minggu lepas. alhamdulillah semua happening. mana tau kot2 lepas ni syafiq nak join kan, nanti bgtau nadia eh. :) rasanya next event kita photoshoot jugak cuma tak pasti indoor ke outdoor. :)

yayamongekss said...

i convo hari isnin..klau u dtg lewat..i kemain dtang awal..lastly kul2petg bru start..kakaka

nadia said...

nanti next event nadia bagitau eh. :)
dont worry. still guna no hp hari tu lagi?

Eja Razif said...

best, kelakar, congratulation...:)

نورعيم said...

konvo 25hb eh? saya konvo 1hb tpi diploma je. huhu. sesi pagi eh? untung la.

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Anonymous said...

Ahaa, its good discussion about this post here at this website, I have read all that, so
now me also commenting at this place.

Here is my homepage ... Kredite für selbstständige ohne schufa
Also visit my site :

Anonymous said...

Link exchange is nothing else however it is just placing the other person's weblog link on your page at proper place and other person will also do similar for you.
My web site : clickbank adsense

nadia said...

syafiq, nanti apa apa nadia bgtau dekat sms atau email ye :)

Faten Rosli said...

Best kan convo.. Nway tahniah yep..
SR nak sambung master ke? Hebat..hebat.. Gudluck

Faten Rosli said...

Best kan convo.. Nway tahniah yep..
SR nak sambung master ke? Hebat..hebat.. Gudluck