Friday, May 4, 2012

Khalid Ismet Memalukan UiTM

Kepada pelajar berkenaan..silalah menjaga imej dan nama UiTM..akibat nila setitik..rosak susu sebelanga..bagaimanalah dia berani benar untuk mengugut polis..Dato' Sahol mengemukan rasa kecewa beliau terhadap pelajar tersebut..bagi aku..silalah buang pelajar seperti ini..akibat dia seorang..orang lain akan mendapat tempiasnya..


mood: tak patut

5 comments:

mira maisara said...

waww ! yeke? pssstt...uitm mane nie?

amira baharudin said...

khalid ismath... buka ismet. XD
dia senior sye dulu..
tuh laa..rmai marah dkt dia en, tp rmai jugak yg skong dia..


bru2 ni dgr mak dia msuk icu sb Bersih 3.0 rituh. ayahnya kata khalid mrh sgt sb tuh dia buat statement nk bunuh polis bgai. tp seriously tak patut dia buat statement cmtuh sdgkan dia student ipta. memalukan uitm. hm. kita doakan la supaya mak dia sihat.

Anonymous said...

dia senior gua mat lu elok2 sikit..hidup! hidup! mahasiswa!

farot said...

memalukan warga uitm sungguh budak ni....aishhh

~kurang kasih sayang kot dy ni~

Rozuan Ismail said...

budak matriks aku dulu ni. aih, memalukan je