Thursday, May 17, 2012

Biodata Zayn Malik


Nama: Zayn Malik

Umur: 19 tahun

Tarikh lahir: 12 Jan 1993

Bintang: Capricorn

Bandar: Bradford

Kumpulan: One Direction

Bangsa: Separuh Pakistan/Separuh Inggeris

Sebenarnya dia sama tahun lahir dengan aku..itu yang aku hendak aku bagitahu sebenarnya..Zayn Malik ni memang menjadi kegilaan wanita..aku sikit lebih kurang dengan dialah..haha..JOKE!!

mood: pedih bibir


10 comments:

AishahAzli said...

ni first time kenal dan tengok muka dia.
arghhhhh handsome ye

~tRah~ said...

wah!handsome ow..^^

eddy syrol said...

selamat hari jadi.. #tetibe :P

whitecappuccino said...

Patotla anak akak yg form 5 tu minat giler kat dia ni..hoho

farhana said...

eh, sama juga lah dengan kita :D
eh, jap dia muslim or non muslim? muslim kan?

Ardini Izzati said...

Haha. Tahniah sama tahun lahir ngn boyprengg saya :)

nuha ahmad said...

hensem.
ouhhhh pengsan !! hehe

cik pieja hut said...

eh sape dye ni SR ? ta kenal pung . ce bgtau dgn lebih lanjut ag hehe nak isi borang ni kalau ade chance . muslim ke ?

Cik Yatt said...

hensem! tapi lelaki melayu ttp pujaan hati,.haha

ain dzaya said...

ain tatawla apa yang hebak sgt bopren ain sorang nie..sampai jadi kegilaan wanita..hebak lagi la SR sorang nie....SR....errkkk...

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain ❤ ".