Tuesday, March 6, 2012

Trend Lelaki Berseluar Pendek





Dunia kini semakin maju..teknologi kian berkembang tidak lupa juga dunia fesyen yang sentiasa up to date dari semasa ke semasa..apa yang aku lihat sekarang sesetengah lelaki gemar memakai jeans pendek atau pun seluar pendek..ada yang mengatakan dengan memaki seluar pendek akan menampakkan lelaki tersebut kelihatan lebih tinggi berbanding memakai seluar panjang..adakala aku rasakan betul juga kalau memakai seluar pendek nampak lebih tinggi dan macho..haha..gurau..yela kaki kita akan kelihatan lebih panjang..

Kalau aku bila berjalan memang aku suka berseluar pendek..orang kata sempoi..masuk angin pun smooth je..haha..dah jangan fikir lain..jangan ingat aku tak solat pula kalau aku dah berseluar pendek..ada spare kain pelikat..seluar pendek lebih nampak smart bila dikenakan dengan kasut New Balance atau Converse..memang masuk style tuh..senang cerita ini semua mengikut citarasa masing-masing untuk berfesyen macam mana..

Kalau untuk jimatkan kos untuk membeli seluar pendek senang sahaja..seluar panjang yang sudah tidak dipakai boleh hantar di kedai untuk memendekkannya..hasilnya memang terbaik..apa pun kita kena berani untuk berfesyen..sekian..

mood: bakusimas

6 comments:

Rozuan Ismail said...

kaki aku byk bulu,x selesalah pakai suar pendek

[k]o{q}i[n] said...

tp jgn smpi pakai suar psmpi tutup perut.. :p

Miss Anis said...

kdg2 suke tgk laki pkai seluar pendek..npk macho...hahha

kinn said...

tadi kite nampak laki tu pakai short. ohsem. :)

Syafiq Ahadin said...

tak pernah jalan pakai sluar pendek, takut kalau duduk lutut nampak. hahahahahahahahahahahahahahhaha!
tapi kalau kat kampung, pakai hawaii pula.... kekekekekeke~

Anonymous said...

Laki paling senang menjaga auratnya... malangnya pengaruh barat kononnya nampak hebat di mata anak muda yg tiada jati diri akhirnya terjual Islam... inilah pemimpin keluarga yg satu masa nanti tidak layak menjadi wali semasa akad nikah anak perempuannya...