Thursday, February 16, 2012

Siapa Norish Karman

Cantikkan norish karman @Nkfamemonster


























Nama: Norish Karman


Tarikh lahir: 11 Mei 1974


Asal: Singapura


Pencapaian Dalam Bidang Seni: 


1) Pernah dinobatkan sebagai : Miss Photogenic, Miss Beautiful Eyes dan Miss Friendship


2) Menghiasi muka depan Majalah Jelita pada tahun 1994


3) Drama Spa Q 1 dan 2 yang pernah menjadi fenomena


4) Memenangi pingat emas dalam kategori vokal (R&B) dalam World Championship of Performing Arts di Los Angeles.


Pencapaian Akademik: Pemegang A levels dan Diploma in Computer Science


Namun selain bidang lakonan dan model..Norish Karman ataupun NK telah mengorak langkah ke bidang nyanyian..antara lagunya yang sedang hangat ialah 


Rahsia hati: http://www.youtube.com/watch?v=alnHv8vNCdk


Lagu-lagu lain


Pencinta: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=mrShteg3HMI


Kasihku Selamanya: http://www.youtube.com/watch?v=lIm7f4lgDQo


mood: dah jumpa dah NK..seorang artis yang sangat sporting..yang paling penting sup daging dia buat sedap..

13 comments:

Miss Nadya said...

nad suka dia sgt2.. SR suka jugak eh??

Eqa Yazid said...

Pelakon favorite tuuu :)

Eyeme said...

amboi..ni bukan takat jumpa ni..siap rasa air tangan kot!

♥ MS ♥ said...

kalau dia belakon, best jugak ;D

tomatokering :) said...

hamboihhh tak tapau skali sup daging dia? hewhewhew :P

kak ina kl said...

salam ziarah..bestkan dapat jumpa NK ahad lepas..suara pun leh tahan kan

cikpia said...

sedap ke lagu dia....?? tak nah dengar pun.....

Miziey said...

Kenapa dalam gambar nampak pelik ckit? tak macam biasa. Heheh.

kay_are said...

time bile lak norish karman buat sup? die bukan peserta master chef.. =P

Eazy Izzuddin said...

terbaik la Norish Karman

misz_eyza said...

semoga cepat sembuh yer Syafiq... =)

iffah imani said...

semoga cepat sembuh..

[PCL] said...

salam, khabarnya awak sedang sakit...didoakan semakin beransur pulih seperti sedia kala. amin.