Thursday, January 26, 2012

Tercalon Dalam Social Media Awards 2012




Malaysia social media week is national event connecting people, content and conversations around emerginfg trends in social and mobile media..Like the page on facebook at this link..


Aku tertarik dengan event yang diadakan..jadi tak salah kalau aku mencubakan..korang semua boleh mencuba..penganugerahan ini di adakan bagi bertujuan mengumpul semua rakan media dan hala tuju sebenar kita sebagai media..

Jadi aku telah masuk dalam kategori lifestyle blog..baru je masuk ni..paling bawah sekali..hehe saja aku cari pengalaman..biarpun tak menang..baru kita tahu di mana tahap kita yang sebenar..dan kita dapat bersaing secara sihat dengan blogger-blogger yang lain..

Untuk vote aku..korang boleh vote di sini..jasamu dikenang..hehe..VOTE AKU DI SINI..


mood: chillax

9 comments:

[k]o{q}i[n] said...

wahh...otai, kabel mesti la besar...

mizzkechique said...

all de best.. :)

myravea said...

Good luck :)

zOeY zAu YaH said...

smoga berjaya =)

Yasmin Aris ♥ said...

gudluckk !! ^^

sierra said...

gudluck SR

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

Santa Clown said...

assalamualaikum .

saya SantaClown @ Founder D3SiG . sebagai yang baru di dunia blogging ini , saya ingin meminta tolong kepada anda untuk membantu kami dalam mempromosikan servis terbaru kami iaitu D3SiG . dalam catalan , desig membawa maksud wish (harapan) . di web kami , kami menerima perMINTAan yang diminta dan akan usaha untuk menunaikannya . setiap permintaan dicas serendah RM10.00 sahaja .

datanglah lawat ke blog kami untuk maklumat yang lebih lanjut.

http://d3sig-ing.blogspot.com/

ikhlas,
SantaClown .

obat tradisional alami said...

wahhh hebat bisa tercalonkan,,semoga sukses selalu dehhh...