Tuesday, January 17, 2012

Pra Tonton Keramat

David Teo


























Salam sejahtera kepada semua..agak lama aku meninggalkan blog buat sementara waktu..nampaknya aku dah boleh update seperti biasa..selepas berperang dengan peperiksaan akhir..aku telah mendapat tiket percuma daripada sahabat aku iaitu UJANG..terima kasih ujang..ade tiket percuma ajaklah lagi..hehe..Filem Keramat ini adalah di bawah MIG..dan sebuah arahan Azhari Mohd Zain..


Review Filem Keramat
Filem ini berkisarkan tentang kisah lampau yang berlaku di antara Habib dan Mustika..dan Habib telah membuat sumpahan ke atas orang yang menganiayainya..Jalan cerita Filem Keramat agak perlahan pada awalnya..tetapi jangan risau pasti terkejut bila menontonnya..


Tema untuk filem ini..APABILA KERAMAT DI BUKA, NYAWA GALANG GANTINYA..bila baca ayat tuh macam seram je bunyi..cerita ni akan membuatkan anda tertanya-tanya..pelbagai konflik yang berlaku..aku bagi 3.5 bintang..di akhir cerita ini tiada seorang pun hidup..


Pelakon-pelakon Filem Keramat

  • Zul Handyblack : Nazmir / Habib (Pelakon Utama)
  • Rabecca Nur : Syazura / Atie (Pelakon Utama)
  • Mon Ryanti : Munirah (Pelakon Utama)
  • Adey Syafrien : Bukhari (Pelakon Pembantu)
  • Putri Mardiana : Dr. Najwa (Pelakon Pembantu)
  • Diana Amir : Mustika (Pelakon Pembantu)

Blogger-blogger yang hadir

Aku copy paste dari Ujang je ni..hehe..
Sumber: Ujang

Mood: Ada Zack Zukhairi tuh..

1 comment:

sissyira said...

salam...

keramat ni mcm seremmm je...x beranilah nak tngok...huhu