Monday, July 4, 2011

Asal Usul Spontaneous Thursday


Dengan tenang aku menulis entri ini apabila segala tugas - tugas aku telah selesai..ringan sikit kepala aku..memang tak ada ruang masa walau sedikit pun..banyak benda aku terlepas nak join..tapi hari ini aku kembali dengan azam yang baru dan semangat yang baru setelah blog aku ditinggalkan tanpa berita..

Sebenarnya Spontaneous Thursday terhasil secara tidak sengaja..biasa lah waktu lapang dekat pejabatkan..tiba - tiba muncul pulak idea aku nak buat ST ni..hehe..mula - mula aku takde lah nak tubuhkan ST ni tiba- tiba kawan blogger aku AKMAL HILMI dan NISA KAY yang bersemangat untuk menyokong apa yang aku lakukan..tanpa di duga ST ni menjadi satu lagi fenomena baru dalam dunia blogging..aku tidak terkata apa - apa..

Hanya yang mampu aku katakan..inilah semangat blogging yang kita cari..kita di bawah satu naungan kan..terima kasih yang tidak terhingga kepada anda semua..oklah badan pun da letih..aku harap jangan malu - malu nak join ST ni..hehe..keep it up bloggers..



mood: sentiasa bersedia menghadapinya


14 comments:

i'm ezza haniza said...

hihihi ,,,,bagus jugakkk! sentiasa support ST!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/mereka-buat-saya-mahu-bercherita.html

difficult easy. said...

oke lah tu. secara spontan terus terhasil ST. :)

HAZWANmohd said...

go st go!
go sr go!
hehe

fierapirot said...

gudluck...=)...

DiriKu said...

LOL..kamu ke yang mulakan? XD

cik panadol said...

ST mmg best! first time join last week...insya-Allah will keep on supporting ST ni...syabas bro!

emeera asnary said...

sentase menyokong blogger Malaysia =)

KAMIHIDUP said...

etis macam kau buat apa pun jadi punya, heeee. :)

Finaz Jaafar said...

tahniah la wahai pengasas2 ST..huhu

Rtp Farra Arisha said...

ini membuatkan arisha pun turut nak join! :))

eiYja_cHum3yl said...

ST the best la...tgk name pon rase teruja je...

eykameow said...

baru jumpa blog ko. lepas google ST ni...ohhh ko lah pengasas ST ni ghupenye....hehehehe. Ok nak join!

Cik Yana said...

gud idea!hehe
cik yana pn first time buat nih
visit my ST k

ANISA said...

hahaha baru tahu....support ST jugak...