Thursday, June 16, 2011

Fan Page Spontaneous Thursday dan Group Spontaneous Thursday

Hari ni merupakan hari Khamis..hari kedua terakhir untuk bekerja..aku yakin ramai pekerja pasti menantikan hari Jumaat..iaitu hari terakhir bekerja..dan seterusnya hujung minggu..aku jugak turut tidak terlepas untuk menikmati hujung minggu..hoyeah!!

Siang tadi aku tak sangka..benda ni aku saja - saja lah post..SPONTANEOUS THURSDAY..tiba - tiba ramai pulak yang mengikut..hehe terharu sangat lah..korang memang sporting..aku buat untuk aku je tadi..terima kasih yang tak terhingga buat anda semua..nanti kita tunggu Khamis depan ye..

Jadi ade seorang blogger bagi cadangan..takde buat group ke?? bila aku pikir balik..ok jugak idea tuh..siap aku tambah fan page lagi..hehe..blogger tersebut adalah www.borakkosong.com..aku bersama Akmalhilmi..akan menjayakan lagi benda ni..tunggu..

Terima kasih sekali lagi..buat mereka yang telah memberi sokongan padu kepada SPONTANEOUS THURSDAY..siap typo lagi masa mula - mula..hehe..aku mintak maaf sangat - sangat kerana tak dapat list kan siapa yang telah join SPONTANEOUS THURSDAY..sori ye..:)..ramai jugak lah..hehe..aku cuba terjah satu persatu kalau sempat ok..chill..Sebelum tuh..jom like:




mood: Jumaat ade ke??

19 comments:

KAMIHIDUP said...

tahniah. :)

Citarasa Rinduan said...

alamak kak tak tahu ttg spontaneous thursday pun..

nampak sangat kak ketinggalan.

UNA budak BAEQ said...

no 5 yg like . kehkeh

Siti Farah said...

next week nak join lah.. macam best plak.. :)

fyna said...

hehe...da join suda..
:)

fierapirot said...

owh baru ade fanpage...patutlah tadi cari tak jumpe...=)..gudluck..=)

Shafika Syuhada Rosli said...

like2~~~ nak join !!!

emieysandra said...

minggu dpan insyaAllah, leh join^^

enyheartsdiamond said...

i nak buat fabulous FRIDAY LAH :P

MiSz fiFiEyQa said...

Wah..congratz..smakin b'tambah la segmen baru..

nazirah said...

hehe terbaiklah SR huhu ;)

::FAIZ FARISH:: said...

:)

Nay said...

auraa tu ramai mengikut :P

.fariza. said...

jumaat pon ada kalau tak silap.
funny friday kot.

NOOR FATIN said...

wah best tuuuuuuu!! ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ahahaha.. pe ni pe nii me baru tahu wuwuwuwuw

Qaseh dalia adelia said...

untuk apa pulak huhuh

akiN aMar said...

best2!!..like~ :)

Rtp Farra Arisha said...

such a great ideas u got :)