Monday, June 20, 2011

Cek Dari EXABYTES

Source: Google


Akhirnya setelah 7 bulan aku menjadi blogger..aku terima cek daripda EXABYTES..aku menjadi partner company ini selama 3 bulan..aku memasang banner ads di side bar aku..tengok senang je kan..hanya memasang banner EXABYTES..aku boleh jana pendapatan..


Rezeki ada di mana-mana sahaja..cuma rajin dan tak rajin je..memang tak rugi lah kalau join partner company ni..company Malaysia lagi tuh..ini merupakan company hosting yang bertapak di Malaysia..jadi, apa lagi jom join..hehe..klik je perkataan exabytes..korang boleh tahu macam - macam info lagi..


Aku malu lah nak letak gambar cek..hehe


mood: simpan nak tengok transformer

24 comments:

Admiral Hafiz said...

perghh hebat la!

Entry Terkini:
Wow! Adik LISA SURIHANI menyanyi koir???

Mohd Khairi said...

huyooo..mst dpt beribu riban nih..HAHAHA.. terasa mcm nk mkn Sepang Goldcoast plak...weeee

Citarasa Rinduan said...

tahniah.
mmg apa cara pun..
janji kita rasa puas dan bahagia
..
kan..

.fariza. said...

brapa byk? hehe
masyuukkk ler tu.

VIRTUOSI GIRL said...

wah..best nya la dapat duit ..masyuk lak tu...

fyna said...

waaaaa...masyuk maa..
:)

ce tunjuk je cek tue.
0_o

fyna said...

macam mane nk join?
kene register e?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah dah makin maju la sifu aku ne kan... :) congrat k :)

izwanyusof said...

aku pun dh dapat..habis dah..haha..bulan ni habis r iklan..start 1 april..

yuyueyuliana said...

letaklah gamba cek. sharing is caring kannnnn ^^

Huszaini said...

ada clash dengan nuffnang x?

Luqaz™ said...

mcm best je..hoho.. minimun earn bpe rm?

emieysandra said...

alhmdulillah, rezeki :)

leh r blanje..uhuk3^^

AMMAR YASIR said...

bestnya dapat cek...boleh lah belanja aku makan bro

BudaKamponGugup said...

tahniah....good job my fren...

Finaz Jaafar said...

uikksss tahniah la yerr=)

eh, jum tgk transformer sme2..lalala

KAMIHIDUP said...

untunglah.

Rtp Farra Arisha said...

woww, how could it be, cool laah!

[k]o{q}i[n] said...

untunglah....

ain revival said...

orang kaya baru !haha

untunglaa kalau belanja~

iniialahaku said...

ada kacau status gliterrati nuff x???

FasiHaH SupiaN said...

wah,,, rezeki :)

~NajiLaA~ said...

cmne nk psg adds ni jugak???????i wan i wan! :D please reply kt my blog blk pls.....huhu :)

echa said...

untung la:)