Monday, April 4, 2011

Aku Digelar Blogger Boy

Haish..kejap je berlalu hari Isnin..besok dah Selasa..sejak aku berbloging ni..tak sangka pulak orang gelar aku blogger boy..huhu..dah melarat ke UiTM pulak..adoi..malu mak eh..hoho..bukan apa dulu orang tak de gelarkan aku apa2 pun..sekarang ni pulak bila lalu je.." Blogger Boy " blushing jap muka..haha..dah2 jangan perasan sangat aku ni..:)

Tapi dari situ kita nampakkan..mereka masuk dan baca blog kita..tak sangka kan..blog aku ni dulu just suka2..dah semakin dikenali orang..tapi bukan lah itu yang aku pinta..aku harapkan mereka hargai apa yang aku luahkan melalui blog aku..itu saja..famous amous tuh belakang cerita..

Fokus utama aku sekarang..aku ingin kongsi apa yang aku rasa..apa yang aku dengar..apa yang aku lihat kepada korang semua..manalah tahu..sedikit sebanyak mampu memberi input2 yang sesuai di masa yang kelak..apa2 pun..aku suka dengan gelaran tuh..bila orang panggil..aku hanya mampu tersenyum..:)

mood: jiwa tenang

14 comments:

APi said...

hye blogger boy..^^

soleheen_D said...

jd famos amous tu satu bonus ntuk usaha kita...am i rite?..hha

kira kekuri said...

terjah blogger boy kat sini..hehe..
kat uitm sabah,sikit je blogger bole d carik, mcm x banyak..huhu

efa said...

hehe hye2 blogger boy eceh caya la femes amous dh dya erk2 dua kali dah kan huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..muka kat header tu mmg nmpk boy..

zikeryhassan said...

dalam tak sedar, blogger pon sudah jadi public figure

zikeryhassan said...

dalam tak sedar, blogger pon sudah jadi public figure

FaKArePa!n said...

nasib baik diorang tak panggil ko baby boy.. kalau tak lagi parah.. haha

eyjalukman said...

ehh2 , blogger boy laa !
hahah;p
blogger girl nye mana ?
haha

topimagine said...

wah.. bangga aku jadi bekas member kt sekolah dulu.. tahniah :)

sYafIk-wAy said...

kan hensemmm.hihih

KAMIHIDUP said...

wah, KAMI pun tumpang bangga dengan ape yg topimagine ckp, huaaaa. :)

Ujang9897 said...

hahaha..., aku pun dah kene perli mcm tu..=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

bagus la mcm tu...
at least , kite lebih dikenali dalam blog...:)