Wednesday, March 23, 2011

Kerana Lisa Surihani Aku Sanggup Bergaduh!!


Source: Google images

Dengan mood yang kurang baik..aku tetap jugak tulis entri aku..yelah..aku tak sampai hati tengok blog aku tanpa update..sedangkan orang lain kencang je update..aku harapkan semuanya kembali seperti sedia kala..please GOD..

Okeh sepatutnya entri ni dah siap semalam tapi aku ada hal pulak..demi membalas dendam kepada seorang
mamat poyo..apa2 pun..HEPI BESDAY TO LISA SURIHANI..walaupun lambat sehari..LISA tak marah aku pun..dia cakap dekat aku..ingat jugak u dekat i kan..hehe..kepada mamat poyo tu jangan perasan ok..haha..

Dia ingat dia boleh rampas LISA daripada aku..haha
kalau berani cuba lah..haha..aku bakor nanti..haha

mood: tidak keruan


15 comments:

efa said...

erk2 jgn gadoh2 relax2 huhu..apa2 pon happy birthday utk akak lisa :) tak taw pon hari ni hari jadi dya wuwu

fara said...

erk..... smpi gitu sekali???

Finaz Jaafar said...

ahahahha..kte bako kte bako !

Memo_Hazel said...

rilek laa. jgn gadoh gadoh. :)

darkbatman said...

hahahaa.. dasat ko. fanatik gile ngn lisa surihani..

Ujang9897 said...

sori sikit...lisa tak pandang org mcm kau..lmbat..hahahaha

Hanim Mahali said...

ahaks... memasing nak berebut Lisa Surihani tu...
Opss, Lisa sebaya akak lah... Saja nak bagi tau... Okbai

::FAIZ FARISH:: said...

Lisa kata nak kuar lunch ngan aku besok.. hehehehe tetibe

Farhana Sahri said...

hahaa...lawak je kot...

srikandi cinta said...

mak ai, nape suma org minat lisa nih?? kalau sume minat lisa, sape yang nak minat kat saya ?? -_-

ekmal said...

aku x minat sgt..selamat la ko...kalau x kt da bergadoh dh..hahaha

APi said...

haha..
gadoh lagi gadoh..

kaizen said...

lisa : i cintakan Kaizen!! not u!!

wahahaha

ishiko said...

keruan kan mood tu cepat, hehee..

aslann said...

Lisa dengan aku semalam, sambut besday...tiup lilin same2...makan kek suap2...hahahaha...