Wednesday, March 30, 2011

5 Blog Paling Kerap DiLawati










Yezza..kali ni aku join salah satu projek yang telah dianjurkan oleh DENAIHATI..projek ni nampak menarik..memerlukan kita untuk memilih 5 blog yang paling kita kerap kita masuk..huhu..kalau nak ikutkan banyak je lagi..tapi ini yang biasa aku masuk..huhu..

Aku tahu..korang semua mesti kenal mereka2 yang di atas kan..hehe..kalau korang tak kenal..pergi tengok sendiri..kalau aku review nanti..tak gempak lah..so, baik pergi tengok sendiri..:)

Mereka2 semua..sangat power dalam blogging..can refer lah..hehe..ok2..stop2 aku nak hafal mandarin ni..take care ya..wish me luck..:)

Aku tag:






Wanna join this project?? here..

mood: blur2 hafal mandarin

13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

semua belog best :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..ujang memang aku selalu masuk...

APi said...

blog femes2 belake..T__T

wanie m'nJ said...

blogger yg famos amos! terjah!

::FAIZ FARISH:: said...

Hanis tu lawa betul

micky eyqa said...

btl2 ske blog dyeowg

Ujang9897 said...

uik...thans sayang masuk blog saya..=)


ok2..ada gak point aku utk entri ptg kang..hee

yatie's EPISODE said...

blogger mantop belaka! ^^,

efa said...

semua blogger2 tu best hehe

darkbatman said...

wahhhhhhhhhhhhhh..
nisa n hanis..kehkehkeh

CahayaCintaIlahi said...

owh ada 1 je yg same hehe ;)

nazirulhazwan~ said...

ko gile, ujang mane best

Marya Hana . said...

tu semua blogger handalan and pemes amos.. :)