Sunday, January 2, 2011

Selamat Sampai Di Villa Puncak Alam

Assalamualaikum..huh!! selamat sampai jugak aku di VILLA PUNCAK ALAM..wah aku student lagi ma..macam mana boleh dapat duduk villa ni..hehe..jangan jeles ye..ish tak baik aku ni..menipu pulak..aku duduk rumah teres dua tingkat je..tapi aku tak tipu barangan dalam rumah..macam orang dah berumah tangga ye..lengkap semua..syukur kepada tuhan..owner kepada tuan rumah ini memang sangat baik..

Rindu gila aku dekat villa ni..macam dah lama je aku tinggalkan padahal sebulan je..hehe..berhabuk semua barang-barang dalam rumah ni..kurang hajau punya habuk..haha habuk pulak aku salahkan..tiada kena mengena pun kan..yeah kehidupan aku sudah kembali seperti asal..besok bermulalah pengajian aku pada pukul 9.30pagi..hoho nasib baiklah bukan pukul 8 kan..kalau tak bengkak jugak mata aku..hehe

Aku berdua je dekat villa ni..dengan member aku iaitu Ifwat..yang lain-lain mungkin tengah seronok bercuti lagi agaknya..maklumlah masing-masing bila dah dapat cuti tak ingat dunia..haha..Malam ni kami mungkin pergi melayan McD satu-satunya di Puncak Alam..cayalah..walaupun agak hulu sedikit..namun kemajuan di sini dapat di lihat dari masa ke semasa..Yeah!! suke-suke..Mood: membuak-buak nak study..haha

NEVER SAY NEVER..peace!!

25 comments:

Rozuan Ismail said...

Alhamdulillah..sampai jugak kat kampus ye..huhu..

selamat belajar..

p/s btw,x sabar nak tggu result contest kaca mata tu

Syafiq Rosli said...

rozuan..thank ya..haha sabar2..xlm lg je

meaw said...

laaaaa,puncak alam tu umah meaw la :D

::astonishing az:: said...

saya plak kat puncak perdana...hehe..selamat study..

AMMAR YASIR said...

Selamat study.... study rajin-rajin ek....hahahaha

mE said...

membuak2 yer...
semoga dapat 4flat sem ni..huhu...

risha said...

best nye study pun dduk villa :)

boyoteen said...

teringat memory di puncak alam

Maly F said...

okay tak sabar nak balik puncak alam dah.korg semua dah start belajar, saya masih praktikal.adoii.

Syafiq Rosli said...

meaw..ye ke..stdy sini jgk eh

astonishing az..hehe berjiran lah ye..slmt stdy

ammar yasir..haha baik2 aku rajin stdy pny

me..hehe thank yaw

risha..kebetulan je..hehe

boyoteen..ahaha ye ke bro

Syafiq Rosli said...

maly f..okeh la tuh..prac baik2

♥NuR SyAFiQah♥ said...

study uitm s.alam ke ni??hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

study uitm s.alam ke ni??hehe

Anisa Hang Tuah said...

selamat belajar semuleee
(:

BENA said...

yela tuh mood membuak2 nak study . HAHAHA :)

azieazah said...

All the Best...! Belajar rajin-rajin tau.

nur dhiya' aida said...

selamat pulang ke palam lagi :)) hehe

Syafiq Rosli said...

nur syafiqah..nop la..stdy uitm puncak alam je..hehe

anisa hang tuah..hehe thank yaw

aziezah..wokeh thank

nur dhiya..hehe thank

Amanina Sofea said...

best la umh teres..
sye kne dduk ostel lg..
ble ckp psal asrama nie, seram la plak..nnti nk post cete psal asrama sye yg seram.. :)

Syafiq Rosli said...

amanina..hehe ye ke..okeh la tuh..wow takot je dgr..

efa said...

alhamdulilah sudah selamat smpai..selamat kembali stdy hehehe :)

TkLyna said...

Aiiyaa...pelik juga saya bila masa pulak Puncak Alam ada villa...hahaha..student uitm puncak alam ke? free2 dtg library puncak k...

Syafiq Rosli said...

efa..hehe thank eh

tklyna..hehe sj wat gmpk..wokeh..

azalia hjsalleh said...

la kita 1 campus rupanya
kuang kuang kuang
bru pasan , nie pun afta my friend told me.
dh la terjoin tercontest kamo . bapak malu !

Syafiq Rosli said...

azalia..hoho..tak tau ke..haha.. its ok lah..