Wednesday, December 1, 2010

Buncit Datang LAgi!!

Salam..buncit2 engkau ade je ye menganggu manusia..haish..bila la ko nak terhapus..itu lah selau aku terpikirkan..macam mana la kan kalau perut kita buncit..tak terkecuali aku la..haha..aku cuba tuk kurangkan..

 Sumber gambar dari internet..korang nak ke perut buncit macam ni..huhu..aku sama sekali xtak nak!!tak nak!!nanti abis kena beli seluar dan baju baru..tapi aku pelik la kenapa lelaki lepas kahwin..wajib je perut dyeorg jadi buncit..tuh yang bermain2 di kepala aku..tapi aku cuba agak2 je la..mungkin si suami tak sempat tuk bersukan..sibuk dengan kerja..lagipun mana taknye..blik rumah je istri da masak..tggu nak makan je..bila lepas makan..trus je tdo..haa!! tuh mgkn faktor pada buncit jugak kan..

Huhu disebabkan aku tak dapat mencari gambar prempuan buncit..aku pinjam jap dari google ni..huhu..sebagai gambar hiasan..kaum2 hawa jangan cakap je teman lelaki atau pun suami korang buncit..tak terlepas jugak untuk u all..:)..memang kita dapat lihat rakyak Malaysia mengalaminya..isk2..

Tip2 nye korang bleh klik di sini..aku yakin ramai di antara korang tau tip2 ni cuma aku ingin reminder je..NEVER SAY NEVER..PEace!!

19 comments:

Nurfatin Liyana said...

buncit tidak pernah pergi! warghhh benci !!

syrupmasin said...

haha..nk buang buncit gune la ubat nora danish tuhh..haha..mak aku siap promote suruh aku sapu kemarin.. :D

Sepi tanpa mimpi said...

aku tanak buncit. say no to buncit. haha

Syafiq Rosli said...

fatin..hehe..chill2..jangan mara2..hehe..halau dye elok2..

Syafiq Rosli said...

syrupmasin..haha promote ko ye

♥..cik_mas..♥ said...

pape pon mmg kne senam gak..byk mane mkn, kne gak senam..bila x senam 2 yg muncet...

Siti said...

ahaha aku rasa laki buncit lepas kawen sebab terlampau bahagia kot?? :P

♥chubbycekelat ♥ said...

sit up 10x stiap kali bgn tido. mama punye petue. perut mama tegang je. wakakaka xD

Anisa Hang Tuah said...

mari mengempiskan peroot
hehehe

jujie said...

buncit kan comel . lambang kemegahan . HEHE

mE said...

2B
mcm hot fm pagi tadi punye topik je..
buncit dan botak..huhu..

Syafiq Rosli said...

sepi tanpa mimpi..haha bgus

Syafiq Rosli said...

cik mas..tuh la tp kdg2 bla da sbuk mmg xpat kn..

Syafiq Rosli said...

siti..bahagia sgt ke..hoho

Syafiq Rosli said...

chubbycekelat..hehe tuh la sy biasa amalkn..20 sblm n bgun tdo..:)

Syafiq Rosli said...

anisa..marih2..hehe

Syafiq Rosli said...

jujie..haha ade ke..mn dtg lor..

Syafiq Rosli said...

me..hehe xtau la plak..lm xdgr radio

obat jantung koroner said...

wahhh klo perut buncit sangat lah jelex di lahat mata.