Sunday, November 28, 2010

Thank u to all REaders and FoLloWErs..


Hye2..to all readers and followers..eh aku ni nak tulis english lak..haha..xde la aku nak tulis bahasa ibunda aku jugak..Di sini aku nak ucap terima kasih sgt2 sape yg da tergodeh ke, terskodeng ke blog aku..haha..thank to all sgt2..aku tak tau cam ne nak balas jasa korg..maklum la aku pun masih bayi je kat blog ni..need to be guided..kalau ade2 info tambahan korg share2 la eh..Sharing is CAring..:)

Aku berasa teruja sgt bila tgk traffic dan follower aku
semakin hari semakin meningkat..di situ menyebabkan aku lebih addict tuk berblogger..huhu..
aku respect kepada darkbatman dan ben ashaari..caya lah..
aku tag nama dyeorg bukan aku nak cari publisiti..kalau nak berjaya mestilah menghampiri orang berjaya..ceh wah bg ceramah lak aku..hehe..Insyaallah kalau aku ade ape2 info tuk di kongsi aku akan kongsi bersama..Peace!!

27 comments:

fatin hanani said...

hehe wah bgus2..
nnt bolh jadi cm abg ben..
jgn lupa org dsini haha :P

emm contest 2 boleh ja join..
xkish laki ka pmpuan :D
jom la join :)

::cikjuju::◕‿◕ said...

same2...mmg suke skodeng blog ko neh...hahah

AiDa said...

salam...thnxs sudi folo aiDa...smart blog nie...sukaaa..folo u ek..;)

Syafiq Rosli said...

fatin..ye ke..ok2 i will take a aprt..hehe

Syafiq Rosli said...

cik juju..haha bgus2 aku pn sm

Syafiq Rosli said...

aida..u r welcome..okeh2..:)

niesa afrina said...

hype .. nice blog . happy to be friend with u . i already follow ur blog . follow me back ea . thankz . have a nice day . byew .

Cik Gallus Gallus said...

blog bang ben best ;D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sala..
sis pun selalu bergayut kat blog mereka..curi tips..hehe

micky eyqa said...

blog bang ben byk tips..
slalo la kunung kat blog sye jgk ye..!!

Syafiq Rosli said...

niesa afrina..hye thank eh..i cant follow lor..do u have ur link...u too..:)

Syafiq Rosli said...

cik gallus..yerp2..mmg nice la

Syafiq Rosli said...

Lydia miza..hehe sis tuh la..curi2 skit je..hehe

Syafiq Rosli said...

eyqa..ko kena byk amik tips la..huhu

nora amila ghazali said...

hihihihi... nnti kalau ada award yang sesuai nora bagi kamu plak ya... tq melawat blog nora...

nuR izyan said...

go go chayok!!!hu3.. :)

Syafiq Rosli said...

nora..hehe..thank2 grau2 je..

Syafiq Rosli said...

nur izyan..thank a lot ya..hehe

humbleyat said...

hi syafiq, usaha itu tangga kejayaan.
menghampiri org yang berjaya itu juga satu usaha..semoga berjaya..

p/s: sy pun excited bile dah ramai follower..takut pun ader ;-)

AiDa said...

salam syafiq...
jom amik award untuk syafiq kat blog akak meh..jom.jom..jom..;)

Syafiq Rosli said...

humbleyat..tuh la sgt excited..hope xjadi ape2..":)

Syafiq Rosli said...

sis aida..huhu segannye nak amik..hehe

AiDa said...

heheheh..Xyah segan2 dik...award tu pun Cik mat gebu yang ng akak...
amik je la...copy & save award tu..folo je macam akak wat ek..;)

Syafiq Rosli said...

hehe..ye ke..kna wat entri la eh..:)

micky eyqa said...

syafiq: tips cmne 2?

Syafiq Rosli said...

kena rajin update blg la..:)

micky eyqa said...

baik sifu..