Wednesday, June 20, 2012

Setia City Mall



sumber: google

Siapa sangka pada asalnya Setia Alam yang muram dengan pembangunan..tetapi pada akhirnya muncul dengan sebuah pusat membeli belah yang tidak kurang hebatnya yang dinamakan SETIA CITY MALL..di sini korang boleh membeli belah pakaian berjenama..makanan pun tidak susah untuk di cari di sini..hampir ke semuanya lengkap..mempunyai wayang dan juga boling..Setia City Mall terletak di tepi highway..bagi aku..tempat ini dah setaraf sama macam Pavillion..serius..

Dengan adanya air pancut yang mengikut rentak..memberi keindahan pada pandangan sekeliling..orang kata agak lengkaplah di Setia City Mall ni..kepada penggemar-penggemar baju berjenama dan kasut berjenama boleh ke sini..selamat membeli belah..:)

mood: habis belajar..

14 comments:

muhsin.aminudin said...

orang klang gak ke?? well, kawasan setia alam tu kawasan elit, dijangka akan dipenuhi golongan kaya dalam masa 5 tahun

WarungKopiKlangz

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

tak berkesempatan nak pergi lagi walaupun dekat. haha. sekarang setia alam dah maju sebab dah boleh link dengan semua tempat. cool sangat.

MyMy said...

wahhh..
semart..
ehh da open ke Setia City Mall ni?

Amanina said...

mcm best je..boleh la pegi nanti

Judiene said...

Tak lama lagi Setia City akan jadi salah satu tempat yang mesti dikunjungi. :-)

azu said...

wow..cantik, tp xpenah sampai..one day mesti pegi..ade tgv, gsc x?;)

Azham Vosovic said...

cantik tp x pnh pegi...

Rizal Sadiman said...

dt tahu dr blog Nisa Kay .. hehe sudi2 la mlwt http://igossiprizal.blogspot.com/

zainatul abu bakar said...

bestnya shopping kat situ..sy pon dtg dr blog nisa kay :) jemput baca entri terbaru sy ttg photoshoot bersama Yuyu Zulaikha http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2012/07/photoshoot-makeover-with-yuyu-zulaikha.html

Fienazzuki said...

pergh...terbaiklah!!!
btw, baru je follow awak...

ain dzaya said...

malaysia dah maju ^^

Natasha said...

ta pnah pg lagi
(=

btw, hye SR

Nurlyla said...

air pancur berirama? teringat pula perdana park sabah. nak tau? search lah..

Anonymous said...

Wonderful site. A lot of helpful info here. I am sending it to some friends ans additionally sharing in delicious.
And of course, thanks on your sweat!
My web-site Instalación geotermia en Toledo